Film > Elektrische eenwieler

Innovatie brengt soms aparte nieuwe producten, zo ook de eenwieler van Ryno. In de video is een zelf-balancerende elektrische eenwieler te zien. RYNO Motors is een aantal jaar bezig met de ontwikkeling van de eenwieler en in 2013 gaat hij daadwerkelijk in productie. De snelheid is niet duizelingwekkend hoog, maar de RYNO kan toch een snelheid halen van rond de twintig kilometer per uur. Voor off-road zal er een versie komen die een topsnelheid heeft van veertig kilometer per uur. De verwachting is dat de Ryno 4.500 dollar gaat kosten.   

MotorNL Nieuwsbrief

Schrijf je nu in voor onze nieuwsbrief of aanbiedingen en blijf iedere week op de hoogte van al het nieuws, motortests, leuke routes of aanbiedingen.


Hierbij geef ik toestemming om me via email, met de informatie die ik in dit formulier opgegeven heb, nieuwsbrieven te sturen.

Uitschrijven kan op elk moment, onder iedere nieuwsbrief staat onderaan een link om uit te schrijven. We hebben je privacy hoog in het vaandel, onze privacy policy is op de website te lezen. Als je dit formulier instuurt, dan ga je akkoord met de voorwaarden genoemd in de privacy policy.


Over de auteur

De redactie van Motor.nl bestaat uit alle redactieleden van MOTO73 en Promotor. Redacteuren Marien Cahuzak, Jan Kruithof, Nick Enghardt, Maikel Sneek en diverse freelancers zijn dagelijks actief voor Motor.nl.