Gratis Dainese app!

Vaak zijn gratis applicaties niet het vermelden waard, gelukkig zit er zo af en toe toch iets leuks tussen. Zo heeft Dainese om het veertigjarige bestaan te vieren een gratis app gelanceerd voor de IPad en iPhone onder de naam ´Dainese 40´.
 
In het hoofdkantoor van Dainese bevindt zich een historische kamer, het Dainese leder archief. In het archief bevinden leren racepakken die terug gaan naar de eerste dagen van Dainese tot nu. De meeste zullen nooit het archief betreden, maar door de komst van deze app zullen de deuren toch digitaal worden geopend. De app geeft een kans om de evolutie van protectie over de afgelopen veertig jaar te bekijken. In de app bevinden zich de pakken van onder andere Agostini, Sheene, Fogarty, Biaggi, Lorenzo, Rossi en vele andere.
 
Voor IPad gebruikers is de app nu beschikbaar in de AppStore, iPhone gebruikers moeten nog even geduld hebben.
 

MotorNL Nieuwsbrief

Schrijf je nu in voor onze nieuwsbrief of aanbiedingen en blijf iedere week op de hoogte van al het nieuws, motortests, leuke routes of aanbiedingen.


Hierbij geef ik toestemming om me via email, met de informatie die ik in dit formulier opgegeven heb, nieuwsbrieven te sturen.

Uitschrijven kan op elk moment, onder iedere nieuwsbrief staat onderaan een link om uit te schrijven. We hebben je privacy hoog in het vaandel, onze privacy policy is op de website te lezen. Als je dit formulier instuurt, dan ga je akkoord met de voorwaarden genoemd in de privacy policy.


Over de auteur

De redactie van Motor.nl bestaat uit alle redactieleden van MOTO73 en Promotor. Redacteuren Marien Cahuzak, Jan Kruithof, Nick Enghardt, Maikel Sneek en diverse freelancers zijn dagelijks actief voor Motor.nl.