zondag 2 oktober 2022
premium preview

Dit is een Premium-Preview artikel. Deze kun je op dit moment tijdelijk lezen om kennis te maken met onze betaalde artikelen. Wil je in de toekomst alle Premium artikelen kunnen lezen? Neem dan een abonnement. Dat kan al vanaf €2,50 per maand. Klik hieronder op de button voor de mogelijkheden.

Gratis Dainese app!

Vaak zijn gratis applicaties niet het vermelden waard, gelukkig zit er zo af en toe toch iets leuks tussen. Zo heeft Dainese om het veertigjarige bestaan te vieren een gratis app gelanceerd voor de IPad en iPhone onder de naam ´Dainese 40´.
 
In het hoofdkantoor van Dainese bevindt zich een historische kamer, het Dainese leder archief. In het archief bevinden leren racepakken die terug gaan naar de eerste dagen van Dainese tot nu. De meeste zullen nooit het archief betreden, maar door de komst van deze app zullen de deuren toch digitaal worden geopend. De app geeft een kans om de evolutie van protectie over de afgelopen veertig jaar te bekijken. In de app bevinden zich de pakken van onder andere Agostini, Sheene, Fogarty, Biaggi, Lorenzo, Rossi en vele andere.
 
Voor IPad gebruikers is de app nu beschikbaar in de AppStore, iPhone gebruikers moeten nog even geduld hebben.
 

Redactie
De redactie van Motor.nl bestaat uit alle redactieleden van MOTO73 en Promotor. Redacteuren Marien Cahuzak, Jan Kruithof, Maikel Sneek en diverse freelancers zijn dagelijks actief voor Motor.nl.

Laatste Artikelen

Gerelateerde artikelen