Film > Interview Simone ‘Harley’ Bokma

Na maanden van voorbereiding en hard werken gaan op zaterdag 27 en zondag 28 augustus de deuren van Harley-Davidson Amsterdam open. Dealereigenaresse Simone Bokma en haar team van Harley-Davidson Amsterdam staan op beide dagen van 10.00 tot 17.00 uur klaar om je de showroom en werkplaats te laten zien. Uiteraard kun je er de nieuwe 2012-modellen zien, maar vergeet ook de bar en de shop niet.

Meer informatie staat op www.harley-davidson-amsterdam.nl.

MotorNL Nieuwsbrief

Schrijf je nu in voor onze nieuwsbrief of aanbiedingen en blijf iedere week op de hoogte van al het nieuws, motortests, leuke routes of aanbiedingen.


Hierbij geef ik toestemming om me via email, met de informatie die ik in dit formulier opgegeven heb, nieuwsbrieven te sturen.

Uitschrijven kan op elk moment, onder iedere nieuwsbrief staat onderaan een link om uit te schrijven. We hebben je privacy hoog in het vaandel, onze privacy policy is op de website te lezen. Als je dit formulier instuurt, dan ga je akkoord met de voorwaarden genoemd in de privacy policy.


Over de auteur

De redactie van Motor.nl bestaat uit alle redactieleden van MOTO73 en Promotor. Redacteuren Marien Cahuzak, Jan Kruithof, Nick Enghardt, Maikel Sneek en diverse freelancers zijn dagelijks actief voor Motor.nl.

Misschien vind je dit ook interessant?