maandag 3 oktober 2022
premium preview

Dit is een Premium-Preview artikel. Deze kun je op dit moment tijdelijk lezen om kennis te maken met onze betaalde artikelen. Wil je in de toekomst alle Premium artikelen kunnen lezen? Neem dan een abonnement. Dat kan al vanaf €2,50 per maand. Klik hieronder op de button voor de mogelijkheden.

Film > Rocky Mountains

De bejaarde caissière van het pompstation drukt het ons nog even op het hart: “You boys drive safe, you hear! I don’t wanna read about you in the papers…” Dat soort woorden geven aan dat ons vast iets moois staat te wachten. We zijn net Highway 15 afgeslagen en op weg naar drie weken pure wildernis door de noordelijke Rocky Mountains van Amerika.

In het DUBBELDIKKE nummer van MOTO73 een prachtig verhaal over de Rocky Mountains, de bergketen in het westen van de Verenigde Staten. Nummer 25/26 ligt nog tot en met 4 januari 2012 in de winkel! Om alvast in de stemming te komen, hebben wij een prachtige film online gezet!

Redactie
De redactie van Motor.nl bestaat uit alle redactieleden van MOTO73 en Promotor. Redacteuren Marien Cahuzak, Jan Kruithof, Maikel Sneek en diverse freelancers zijn dagelijks actief voor Motor.nl.

Laatste Artikelen

Gerelateerde artikelen