Film > Rocky Mountains

De bejaarde caissière van het pompstation drukt het ons nog even op het hart: “You boys drive safe, you hear! I don’t wanna read about you in the papers…” Dat soort woorden geven aan dat ons vast iets moois staat te wachten. We zijn net Highway 15 afgeslagen en op weg naar drie weken pure wildernis door de noordelijke Rocky Mountains van Amerika.

In het DUBBELDIKKE nummer van MOTO73 een prachtig verhaal over de Rocky Mountains, de bergketen in het westen van de Verenigde Staten. Nummer 25/26 ligt nog tot en met 4 januari 2012 in de winkel! Om alvast in de stemming te komen, hebben wij een prachtige film online gezet!

Mautic Tags

MotorNL Nieuwsbrief

Schrijf je nu in voor onze nieuwsbrief of aanbiedingen en blijf iedere week op de hoogte van al het nieuws, motortests, leuke routes of aanbiedingen.


Hierbij geef ik toestemming om me via email, met de informatie die ik in dit formulier opgegeven heb, nieuwsbrieven te sturen.

Uitschrijven kan op elk moment, onder iedere nieuwsbrief staat onderaan een link om uit te schrijven. We hebben je privacy hoog in het vaandel, onze privacy policy is op de website te lezen. Als je dit formulier instuurt, dan ga je akkoord met de voorwaarden genoemd in de privacy policy.


Over de auteur

De redactie van Motor.nl bestaat uit alle redactieleden van MOTO73 en Promotor. Redacteuren Marien Cahuzak, Jan Kruithof, Nick Enghardt, Maikel Sneek en diverse freelancers zijn dagelijks actief voor Motor.nl.