dinsdag 6 december 2022
premium preview

Dit is een Premium-Preview artikel. Deze kun je op dit moment tijdelijk lezen om kennis te maken met onze betaalde artikelen. Wil je in de toekomst alle Premium artikelen kunnen lezen? Neem dan een abonnement. Dat kan al vanaf €2,50 per maand. Klik hieronder op de button voor de mogelijkheden.

KTM ook op Miljonair Fair

Veel motorrijders zul je niet vinden op de Miljonair Fair. Veel motoren echter wel. Want na Harley-Davidson staat ook KTM op de beroemde beurs. Met deze opvallende stap wil KTM naar eigen zeggen het publiek van de Miljonair Fair eindelijk eens laten genieten van echt mooie dingen. Die ook nog eens redelijk betaalbaar zijn. Gastheer op het prestigieuze evenement zijn André en Karin van Verpalen Motors.

Om rijke stinkers een mooie inkijk te geven in ‘de mooiste wereld op aarde’, heeft KTM de 1190 RC8R Superbike meegenomen. Deze Oostenrijker was met landgenoot Martin Bauer aan het stuur snel genoeg voor de IDM-titel. De 250SX-F van het Stabilo ProGrip MX-team is hele andere koek. Dit is namelijk de motor waarmee Ken Roczen en onze eigen Jeffrey Herlings plek één èn twee in het WK MX2 pakten.
 

Redactie
De redactie van Motor.nl bestaat uit alle redactieleden van MOTO73 en Promotor. Redacteuren Marien Cahuzak, Jan Kruithof, Maikel Sneek en diverse freelancers zijn dagelijks actief voor Motor.nl.

Laatste Artikelen

Gerelateerde artikelen