KTM ook op Miljonair Fair

Veel motorrijders zul je niet vinden op de Miljonair Fair. Veel motoren echter wel. Want na Harley-Davidson staat ook KTM op de beroemde beurs. Met deze opvallende stap wil KTM naar eigen zeggen het publiek van de Miljonair Fair eindelijk eens laten genieten van echt mooie dingen. Die ook nog eens redelijk betaalbaar zijn. Gastheer op het prestigieuze evenement zijn André en Karin van Verpalen Motors.

Om rijke stinkers een mooie inkijk te geven in ‘de mooiste wereld op aarde’, heeft KTM de 1190 RC8R Superbike meegenomen. Deze Oostenrijker was met landgenoot Martin Bauer aan het stuur snel genoeg voor de IDM-titel. De 250SX-F van het Stabilo ProGrip MX-team is hele andere koek. Dit is namelijk de motor waarmee Ken Roczen en onze eigen Jeffrey Herlings plek één èn twee in het WK MX2 pakten.
 

Mautic Tags

MotorNL Nieuwsbrief

Schrijf je nu in voor onze nieuwsbrief of aanbiedingen en blijf iedere week op de hoogte van al het nieuws, motortests, leuke routes of aanbiedingen.


Hierbij geef ik toestemming om me via email, met de informatie die ik in dit formulier opgegeven heb, nieuwsbrieven te sturen.

Uitschrijven kan op elk moment, onder iedere nieuwsbrief staat onderaan een link om uit te schrijven. We hebben je privacy hoog in het vaandel, onze privacy policy is op de website te lezen. Als je dit formulier instuurt, dan ga je akkoord met de voorwaarden genoemd in de privacy policy.


Over de auteur

De redactie van Motor.nl bestaat uit alle redactieleden van MOTO73 en Promotor. Redacteuren Marien Cahuzak, Jan Kruithof, Nick Enghardt, Maikel Sneek en diverse freelancers zijn dagelijks actief voor Motor.nl.

Misschien vind je dit ook interessant?