Film > Test Yamaha YZ250F

Voor het crossseizoen 2012 brengt Yamaha een geheel nieuwe YZ250F in stelling om in de MX2-klasse weer voorin mee te kunnen strijden. Vernieuwing alom, maar wat bleef is de ‘ouderwetse’ carburateur. Op de crossbaan van Lochem  (met een harde ondergrond) mag de YZ250F laten zien of alle wijzigingen samen leiden tot de fantastische machine waarover Yamaha in de brochure rept. Nadat de choke is uitgetrokken, is het na twee trapjes direct raak. Warm draaien, choke eraf en los!

MotorNL Nieuwsbrief

Schrijf je nu in voor onze nieuwsbrief of aanbiedingen en blijf iedere week op de hoogte van al het nieuws, motortests, leuke routes of aanbiedingen.


Hierbij geef ik toestemming om me via email, met de informatie die ik in dit formulier opgegeven heb, nieuwsbrieven te sturen.

Uitschrijven kan op elk moment, onder iedere nieuwsbrief staat onderaan een link om uit te schrijven. We hebben je privacy hoog in het vaandel, onze privacy policy is op de website te lezen. Als je dit formulier instuurt, dan ga je akkoord met de voorwaarden genoemd in de privacy policy.


Over de auteur

De redactie van Motor.nl bestaat uit alle redactieleden van MOTO73, Promotor en Classic & Retro. Redacteuren Ad van de Wiel, Jan Kruithof, Eddie de Vries, Nick Enghardt, Maikel Sneek en diverse freelancers zijn dagelijks actief voor Motor.nl.

Misschien vind je dit ook interessant?