Maak ook kans op een Sons of Anarchy-pakket

En wederom hebben wij een prachtige mail&win. Ditmaal maak je kans op een pretpakket van Sons of Anarchy. Wij zitten elke zondagavond rond de klok van half elf steevast klaar voor een nieuwe aflevering op RTL7. Benieuwd wat er dit keer gaat gebeuren in de het fictieve stadje Charming waar de leden van de motorbende SAMCRO (Sons of Anarchy Motorcycle Club Redwood Original) de dienst uitmaken.

Zeker nu in het derde seizoen de strijd tussen verschillende bendes heftiger dan ooit is, missen wij geen aflevering. Het pakket dat jij kunt winnen bestaat uit de DVD seizoen 3, twee prachtig T-shirts (dames en heren) en een bandana? Laat snel je gegevens achter in het speciale mail&win-formulier. Zet ‘m op! O ja, we mogen drie pakketten weggeven.

MotorNL Nieuwsbrief

Schrijf je nu in voor onze nieuwsbrief of aanbiedingen en blijf iedere week op de hoogte van al het nieuws, motortests, leuke routes of aanbiedingen.


Hierbij geef ik toestemming om me via email, met de informatie die ik in dit formulier opgegeven heb, nieuwsbrieven te sturen.

Uitschrijven kan op elk moment, onder iedere nieuwsbrief staat onderaan een link om uit te schrijven. We hebben je privacy hoog in het vaandel, onze privacy policy is op de website te lezen. Als je dit formulier instuurt, dan ga je akkoord met de voorwaarden genoemd in de privacy policy.


Over de auteur

De redactie van Motor.nl bestaat uit alle redactieleden van MOTO73 en Promotor. Redacteuren Marien Cahuzak, Jan Kruithof, Nick Enghardt, Maikel Sneek en diverse freelancers zijn dagelijks actief voor Motor.nl.