zaterdag 27 april 2024

Maak ook kans op een Sons of Anarchy-pakket

En wederom hebben wij een prachtige mail&win. Ditmaal maak je kans op een pretpakket van Sons of Anarchy. Wij zitten elke zondagavond rond de klok van half elf steevast klaar voor een nieuwe aflevering op RTL7. Benieuwd wat er dit keer gaat gebeuren in de het fictieve stadje Charming waar de leden van de motorbende SAMCRO (Sons of Anarchy Motorcycle Club Redwood Original) de dienst uitmaken.

Zeker nu in het derde seizoen de strijd tussen verschillende bendes heftiger dan ooit is, missen wij geen aflevering. Het pakket dat jij kunt winnen bestaat uit de DVD seizoen 3, twee prachtig T-shirts (dames en heren) en een bandana? Laat snel je gegevens achter in het speciale mail&win-formulier. Zet ‘m op! O ja, we mogen drie pakketten weggeven.

Redactie
Redactie
De redactie van Motor.nl bestaat uit alle redactieleden van MOTO73 en Promotor. Redacteuren Marien Cahuzak, Jan Kruithof, Maikel Sneek en diverse freelancers zijn dagelijks actief voor Motor.nl.

Stay tuned

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief en mis nooit het laatste nieuws! Onze nieuwsbrief wordt iedere week op dinsdag (bij veel nieuws) en donderdag verstuurd.


Gerelateerde artikelen