Finalisten Motorvrouw van het Jaar 2013!

De vijf finalisten voor de verkiezing Motorvrouw van het Jaar 2013 zijn bekend. Uit de vele aanmeldingen die dit jaar zijn binnengekomen, is na dagen van vergaderingen een selectie gemaakt. Vanaf nu kun jij jouw stem uitbrengen op een van de volgende vijf dames: Esther, Jenny, Marleen, Maryati of Vivian. Bekijk op de persoonlijke pagina's van dit vijftal hun foto's en lees waarom zij zo van motoren houden en wat zij gaan doen om het motorrijden onder vrouwen te bevorderen. Je keuze gemaakt? Ga dan naar het stemformulier.

MotorNL Nieuwsbrief

Schrijf je nu in voor onze nieuwsbrief of aanbiedingen en blijf iedere week op de hoogte van al het nieuws, motortests, leuke routes of aanbiedingen.


Hierbij geef ik toestemming om me via email, met de informatie die ik in dit formulier opgegeven heb, nieuwsbrieven te sturen.

Uitschrijven kan op elk moment, onder iedere nieuwsbrief staat onderaan een link om uit te schrijven. We hebben je privacy hoog in het vaandel, onze privacy policy is op de website te lezen. Als je dit formulier instuurt, dan ga je akkoord met de voorwaarden genoemd in de privacy policy.


Over de auteur

De redactie van Motor.nl bestaat uit alle redactieleden van MOTO73 en Promotor. Redacteuren Marien Cahuzak, Jan Kruithof, Nick Enghardt, Maikel Sneek en diverse freelancers zijn dagelijks actief voor Motor.nl.