De finalisten van Project Street Twin

Tijdens de Bonneville VIP Launch Party in Breda werden de Nederlandse en Belgische finalisten van de Project Street Twin-competitie bekend gemaakt. Eerder al tijdens de Bigtwin Bike show in Houten werden de motoren aan het publiek getoond. Vervolgens kon via Facebook en op de Triumph-stand gestemd worden op de favorieten. Hieruit kwam per land een top drie, waarna de jury een oordeel velde.Op basis van looks, creativiteit, originaliteit, vakmanschap, afwerking en de naleving van het regelement koos de jury voor Nederland en België de twee favorieten. De jury bestond uit motorbouwers en –verkopers. Ook onze Classic & Retro-redacteur Tim Dekkers maakte er deel van uit. Na heftig beraad koos de jury voor Nederland de ‘Salt Lake Racer’ van Triumph Groningen (foto boven). De ‘Street Tracker’ van Triumph Wevelgem was volgens de jury de mooiste van België.

MotorNL Nieuwsbrief

Schrijf je nu in voor onze nieuwsbrief of aanbiedingen en blijf iedere week op de hoogte van al het nieuws, motortests, leuke routes of aanbiedingen.


Hierbij geef ik toestemming om me via email, met de informatie die ik in dit formulier opgegeven heb, nieuwsbrieven te sturen.

Uitschrijven kan op elk moment, onder iedere nieuwsbrief staat onderaan een link om uit te schrijven. We hebben je privacy hoog in het vaandel, onze privacy policy is op de website te lezen. Als je dit formulier instuurt, dan ga je akkoord met de voorwaarden genoemd in de privacy policy.


Over de auteur

De redactie van Motor.nl bestaat uit alle redactieleden van MOTO73, Promotor en Classic & Retro. Redacteuren Ad van de Wiel, Jan Kruithof, Eddie de Vries, Nick Enghardt, Maikel Sneek en diverse freelancers zijn dagelijks actief voor Motor.nl.

Misschien vind je dit ook interessant?