Foto-album: de recordmachine van Guy Martin

Tussen 24 en 27 augustus moet het gaan gebeuren: Guy Martin die in de Triumph Rocket III Streamliner het wereldsnelheidsrecord gaat verbreken, op de zoutvlaktes van Bonneville. Het huidige record ligt op 373,363 mijl per uur en daar moet Guy dus doodleuk even overheen. Let wel: dat is ruim 600 kilometer per uur!

600 kilometer per uur, het is maar nauwelijks te bevatten. Het is dan ook niet zomaar een poging, maar een poging waar Triumph al jaren mee bezig is. Veel foto’s uit onderstaand foto-album zijn dan ook van testruns die in de afgelopen jaren al zijn gemaakt. De motor die je ziet zijn twee 2300cc Triumph Rocket III-motorblokken die samen 1000 pk produceren. De Streamliner is geheel opgetrokken uit carbon en kevlar en is 7,7 meter lang.

Deze maand zal Triumph nog vele testruns maken, totdat eind augustus Guy Martin het stuur over zal nemen.

 

[justified_image_grid ids=22340,22341,22342,22343,22344,22345,22346,22347]

MotorNL Nieuwsbrief

Schrijf je nu in voor onze nieuwsbrief of aanbiedingen en blijf iedere week op de hoogte van al het nieuws, motortests, leuke routes of aanbiedingen.


Hierbij geef ik toestemming om me via email, met de informatie die ik in dit formulier opgegeven heb, nieuwsbrieven te sturen.

Uitschrijven kan op elk moment, onder iedere nieuwsbrief staat onderaan een link om uit te schrijven. We hebben je privacy hoog in het vaandel, onze privacy policy is op de website te lezen. Als je dit formulier instuurt, dan ga je akkoord met de voorwaarden genoemd in de privacy policy.


Over de auteur

De redactie van Motor.nl bestaat uit alle redactieleden van MOTO73 en Promotor. Redacteuren Marien Cahuzak, Jan Kruithof, Nick Enghardt, Maikel Sneek en diverse freelancers zijn dagelijks actief voor Motor.nl.

Misschien vind je dit ook interessant?