dinsdag 28 maart 2023

Fotoreportage MOTORbeurs Utrecht 2023

‘Ga gewoon op de gezelligheid af en je vindt ons probleemloos’. Met deze zin sloten we onze aankondiging over de MOTORbeurs Utrecht 2023 af en jullie wisten ons massaal – en gelukkig ook probleemloos – te vinden in de Jaarbeurs. Zowel op donderdag, vrijdag, zaterdag als zondag hebben we ongelooflijk veel volgers van Motor.NL gezien. Voor een leuk gesprek of wat te drinken en meestal natuurlijk beide, want als je er dan toch bent, dan ook maar meteen een bakkie of een biertje. Of in ieder geval een stoel om ff bij te komen. 

Bedankt voor jullie komst, want mede dankzij jullie aanwezigheid kijken wij terug op een zeer bijzondere en voor ons ook zeer geslaagde MOTORbeurs Utrecht. En dan te bedenken dat ons eigen feest – het Mega MotorTreffen – er nog moet aan komen! We zien jullie allemaal graag op zondag 7 mei in het Autotron Den Bosch dat wij eigenhandig voor één keer zullen omdopen tot ‘Motortron’. Tot over twee maanden, maken we er opnieuw iets hartstikke gezelligs en bijzonders van.

Marien Cahuzak
Marien Cahuzak
Marien Cahuzak, geboren op 3 juni 1982, was amper twee maanden oud toen hij voor het eerst met zijn vader naar de Citadel van Namen ging voor de Belgische cross-GP. Vanaf dat moment speelt de motorsport een grote rol in zijn leven en die rol is als MotorNL-sportcoördinator alleen maar groter geworden. Houdt ook van veldrijden trouwens.

Laatste Artikelen

Gerelateerde artikelen

MIS NIETS MEER
SCHRIJF JE IN VOOR ONZE NIEUWSBRIEF
Krijg als eerste alle nieuwsupdates en exclusieve artikelen direct in je inbox..
INSCHRIJVEN
Probeer het maar, je kunt altijd opzeggen onderaan een mailing.
close-link
KRIJG ALS EERSTE ALLE NIEUWSUPDATES. SCHRIJF JE NU IN VOOR ONZE NIEUWSBRIEF.
INSCHRIJVEN
close-image