dinsdag 16 juli 2024

Fotoreportage MOTORbeurs Utrecht 2023

‘Ga gewoon op de gezelligheid af en je vindt ons probleemloos’. Met deze zin sloten we onze aankondiging over de MOTORbeurs Utrecht 2023 af en jullie wisten ons massaal – en gelukkig ook probleemloos – te vinden in de Jaarbeurs. Zowel op donderdag, vrijdag, zaterdag als zondag hebben we ongelooflijk veel volgers van Motor.NL gezien. Voor een leuk gesprek of wat te drinken en meestal natuurlijk beide, want als je er dan toch bent, dan ook maar meteen een bakkie of een biertje. Of in ieder geval een stoel om ff bij te komen. 

Bedankt voor jullie komst, want mede dankzij jullie aanwezigheid kijken wij terug op een zeer bijzondere en voor ons ook zeer geslaagde MOTORbeurs Utrecht. En dan te bedenken dat ons eigen feest – het Mega MotorTreffen – er nog moet aan komen! We zien jullie allemaal graag op zondag 7 mei in het Autotron Den Bosch dat wij eigenhandig voor één keer zullen omdopen tot ‘Motortron’. Tot over twee maanden, maken we er opnieuw iets hartstikke gezelligs en bijzonders van.

Marien Cahuzak
Marien Cahuzak
Marien Cahuzak, geboren op 3 juni 1982, was amper twee maanden oud toen hij voor het eerst met zijn vader naar de Citadel van Namen ging voor de Belgische cross-GP. Vanaf dat moment spelen motoren een grote rol in zijn leven en die rol is als hoofdredacteur alleen maar groter geworden. Houdt ook van veldrijden trouwens.

Stay tuned

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief en mis nooit het laatste nieuws! Onze nieuwsbrief wordt iedere week op dinsdag (bij veel nieuws) en donderdag verstuurd.


Gerelateerde artikelen