Foto’s > Essen Motor Show

Het is december en dus is het weer tijd voor de Motor Show Essen. Bizarder dan bizar, extremer dan extreem en unieker dan uniek. Wij stuurden onze fotograaf naar de Duitse show. Waar hij mee terug kwam, grenst aan het ongelooflijke. Of we het mooi vinden, is dan weer een hele andere vraag. Twijfel alom!

Klik hier om de foto’s te bekijken (als je durft…)! Alles in het echt zien? Op www.essen-motorshow.de staat alle informatie die je nodig hebt. We hebben je gewaarschuwd!

MotorNL Nieuwsbrief

Schrijf je nu in voor onze nieuwsbrief of aanbiedingen en blijf iedere week op de hoogte van al het nieuws, motortests, leuke routes of aanbiedingen.


Hierbij geef ik toestemming om me via email, met de informatie die ik in dit formulier opgegeven heb, nieuwsbrieven te sturen.

Uitschrijven kan op elk moment, onder iedere nieuwsbrief staat onderaan een link om uit te schrijven. We hebben je privacy hoog in het vaandel, onze privacy policy is op de website te lezen. Als je dit formulier instuurt, dan ga je akkoord met de voorwaarden genoemd in de privacy policy.


Over de auteur

De redactie van Motor.nl bestaat uit alle redactieleden van MOTO73, Promotor en Classic & Retro. Redacteuren Ad van de Wiel, Jan Kruithof, Eddie de Vries, Nick Enghardt, Maikel Sneek en diverse freelancers zijn dagelijks actief voor Motor.nl.