maandag 29 april 2024

‘Foutje’ op website Triumph voedt speculaties over Roadster 250 en Scrambler 250

Triumph heeft onlangs de langverwachte ‘kleine’ Scrambler 400 en de Speed 400 onthuld. Het lijkt er echter op dat er nog meer verrassingen in petto zijn. Dankzij een samenwerking met Bajaj zou de Hinckley-familie binnenkort kunnen worden uitgebreid met twee nieuwe modellen: een scrambler en een roadster, beide uitgerust met een 250 cc motor.

Hoewel er nog geen foto’s zijn vrijgegeven, hebben collega’s van het Indiase Rushlane ontdekt dat de zoeksectie van de Triumph.uk-website melding maakt van twee interessante namen: “Triumph Roadster 250” en “Triumph Scrambler 250”. Deze subtiele aanwijzingen wijzen sterk op de mogelijke komst van deze nieuwe motorfietsen.

Triumph Speed 400 en Scrambler 400 X: toegankelijke neo-retro’s

Het nieuws over de Triumph Roadster 250 en Scrambler 250 modellen heeft de motorwereld in opwinding gebracht. Met de recente onthulling van de Scrambler 400 en de Speed 400, die al lovende recensies hebben ontvangen, kijkt iedereen reikhalzend uit naar wat Triumph nog meer te bieden heeft. De vermoedelijke introductie van twee nieuwe modellen, aangedreven door een 250 cc motor, belooft een frisse wind door het entry-level segment te laten waaien.

Hoewel de officiële specificaties nog niet zijn vrijgegeven, kunnen we speculeren over wat deze modellen te bieden zouden kunnen hebben. Met een 250 cc motor zouden ze toegankelijk zijn voor beginnende rijders en in sommige landen kunnen voldoen aan de wetgeving voor A2-rijbewijzen, wat de populariteit ervan zou vergroten.

De samenwerking met Bajaj, een gerenommeerde Indiase motorfabrikant, kan ook leiden tot een gunstige prijsstelling voor deze nieuwe motorfietsen, waardoor ze nog aantrekkelijker worden voor aspirant-motorrijders.

Hoewel we nog even moeten wachten op een officiële aankondiging van Triumph, is het duidelijk dat er iets op komst is.

Op de foto bovenaan dit artikel wordt een Triumph-Bajaj 350 Roadster getoond.

Afbeelding: Rushlane.com.
Redactie
Redactie
De redactie van Motor.nl bestaat uit alle redactieleden van MOTO73 en Promotor. Redacteuren Marien Cahuzak, Jan Kruithof, Maikel Sneek en diverse freelancers zijn dagelijks actief voor Motor.nl.

Stay tuned

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief en mis nooit het laatste nieuws! Onze nieuwsbrief wordt iedere week op dinsdag (bij veel nieuws) en donderdag verstuurd.


Gerelateerde artikelen