GasGas-modellen in retro-kleurstelling

Dit is een persbericht, opgesteld door de importeur of fabrikant van het product. De redactie van MOTOR.nl is dus niet verantwoordelijk voor de inhoud. Heb je zelf een persbericht dat je graag op MOTOR.nl ziet? Dan mail je deze naar redactie@motor.nl.

De Halley was het eerste model dat ooit werd verkocht door GasGas. Het kleurschema van die legendarische fiets wordt nu leverbaar op de 2014 Factory-modellen. Dit vooruitlopend ter ere van het 30-jarig bestaan van het Spaanse motormerk, dat in 2015 wordt gevierd.

De Spaanse motorbouwer combineert hierdoor de huidige kwaliteit met de uitstraling van toen. 

De modellen die leverbaar worden in de retro-kleurstelling: Gas Gas TXT Pro Replica Factory in  250, 280 en 300cc, en in Enduro: Gas Gas EC Replica Factory, tweetakt 250 en 300cc .

MotorNL Nieuwsbrief

Schrijf je nu in voor onze nieuwsbrief of aanbiedingen en blijf iedere week op de hoogte van al het nieuws, motortests, leuke routes of aanbiedingen.


Hierbij geef ik toestemming om me via email, met de informatie die ik in dit formulier opgegeven heb, nieuwsbrieven te sturen.

Uitschrijven kan op elk moment, onder iedere nieuwsbrief staat onderaan een link om uit te schrijven. We hebben je privacy hoog in het vaandel, onze privacy policy is op de website te lezen. Als je dit formulier instuurt, dan ga je akkoord met de voorwaarden genoemd in de privacy policy.


Over de auteur

De redactie van Motor.nl bestaat uit alle redactieleden van MOTO73, Promotor en Classic & Retro. Redacteuren Ad van de Wiel, Jan Kruithof, Eddie de Vries, Nick Enghardt, Maikel Sneek en diverse freelancers zijn dagelijks actief voor Motor.nl.

Misschien vind je dit ook interessant?