13 C
Nederland
zaterdag 25 juni 2022

Nieuwe kleurvariatie Dane Limfjord en Brondby

Dit is een persbericht, opgesteld door de importeur of fabrikant van het product. De redactie van MOTOR.nl is dus niet verantwoordelijk voor de inhoud. Heb je zelf een persbericht dat je graag op MOTOR.nl ziet? Dan mail je deze naar redactie@www.motor.nl.

In 2013 bracht DANE een Gore-Tex® combinatie uit voor de echte globetrotters die wel tegen een stootje kunnen: het jack Limfjord en broek Brondby. Diverse wereldreizigers hebben de prototypen getest onder de meest erbarmelijke omstandigheden en alle tips en wensen zijn meegenomen in dit ultieme tour- & reispak. 

Zoals bijvoorbeeld het Duitse stel Julia Becker en Hans-Dieter Husfeldt. Zij hebben 4 maanden lang per motor door Noord-en Zuid Amerika gereisd met als eindbestemming Peru. Landen met verschillende weersomstandigheden, waarbij je op de juiste kleding moet kunnen vertrouwen. Daarom hebben Becker en Husfeldt  gekozen voor het Dane Limfjord Gore-Tex® jack en de Dane Brondby Gore-Tex® broek. 

Anno 2014 zijn de reacties van gebruikers zeer positief en daarom heeft Dane de collectie uitgebreid met een nieuwe kleurvariatie, namelijk zwart/zilvergrijs. 

Met het Limfjord jack en de Brondby broek kun je alle weertypen trotseren; de uitneembare thermovoering houdt je warm bij koude dagen en kan gemakkelijk worden uitgenomen bij warmer weer of een actieve off-road-tour. Mocht de temperatuur te hoog worden, geen probleem, want de winddichte, waterdichte en ademende Gore-Tex® voering kan ook volledig uitgenomen worden. De ventilatiepanels bieden dan de nodige verkoeling. De verstelbare protectoren zorgen samen met de reflecterende elementen voor de nodige veilig- en zichtbaarheid. Door het gebruik van verstelmogelijkheden en elastische materialen zullen de jas en broek altijd comfortabel zitten. 

Kortom, met de Dane Limfjord jas en Brondby broek heb je de ideale, supersterke en multifunctionele allround partner voor elke reis, hoe lang, koud of warm dan ook! Zoals bijvoorbeeld een motortrip door de Himalaya die je nu kunt winnen bij Dane. Perfect om deze allround combi eens uit te testen! Check www.dane.eu voor meer informatie over het winnen van de ideale motortrip door de Himalaya.  

De jas is verkrijgbaar in de maten 48-64. De broek is naast de standaard maten tevens leverbaar in lengte- en breedtematen.

Dane Limfjord en Brondby | € 579,- & € 399,-

Redactie
De redactie van Motor.nl bestaat uit alle redactieleden van MOTO73 en Promotor. Redacteuren Marien Cahuzak, Jan Kruithof, Maikel Sneek en diverse freelancers zijn dagelijks actief voor Motor.nl.

Laatste Artikelen

Gerelateerde artikelen