maandag 11 december 2023

Geen enkel probleem in Breda

Het bezoek van naar schatting enkele honderden Harley-rijders aan de Bredase binnenstad is zondag zonder problemen verlopen. Dat melden de politie en de gemeente Breda zondagavond aldus Omroep Brabant.

Politie, justitie en de gemeente Breda hebben zich afgelopen week voorbereid op de komst van een grote groep motorrijders naar Breda, ondanks dat er dit jaar geen Harley-dag werd georganiseerd. De organisatie had de dag uit veiligheidsoverwegingen afgelast.

Naar schatting enkele honderden motorrijders kwamen samen in het centrum van Breda. De sfeer was gemoedelijk en gezellig, aldus een woordvoerder van de politie. Ook waren er enkele duizenden kijkers, al dan niet vanaf het terras. Ook die hebben zich prima gedragen.

Burgemeester Van der Velden was zeer tevreden over hoe de dag was verlopen. "Er waren veel Harley-liefhebbers en ander publiek vandaag aanwezig in de binnenstad en de sfeer was prima. Daar ben ik blij om", aldus Van der Velden.

Foto: ANP

Redactie
Redactie
De redactie van Motor.nl bestaat uit alle redactieleden van MOTO73 en Promotor. Redacteuren Marien Cahuzak, Jan Kruithof, Maikel Sneek en diverse freelancers zijn dagelijks actief voor Motor.nl.

Stay tuned

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief en mis nooit het laatste nieuws! Onze nieuwsbrief wordt iedere week op dinsdag (bij veel nieuws) en donderdag verstuurd.


Gerelateerde artikelen