donderdag 1 december 2022
premium preview

Dit is een Premium-Preview artikel. Deze kun je op dit moment tijdelijk lezen om kennis te maken met onze betaalde artikelen. Wil je in de toekomst alle Premium artikelen kunnen lezen? Neem dan een abonnement. Dat kan al vanaf €2,50 per maand. Klik hieronder op de button voor de mogelijkheden.

Geen enkel probleem in Breda

Het bezoek van naar schatting enkele honderden Harley-rijders aan de Bredase binnenstad is zondag zonder problemen verlopen. Dat melden de politie en de gemeente Breda zondagavond aldus Omroep Brabant.

Politie, justitie en de gemeente Breda hebben zich afgelopen week voorbereid op de komst van een grote groep motorrijders naar Breda, ondanks dat er dit jaar geen Harley-dag werd georganiseerd. De organisatie had de dag uit veiligheidsoverwegingen afgelast.

Naar schatting enkele honderden motorrijders kwamen samen in het centrum van Breda. De sfeer was gemoedelijk en gezellig, aldus een woordvoerder van de politie. Ook waren er enkele duizenden kijkers, al dan niet vanaf het terras. Ook die hebben zich prima gedragen.

Burgemeester Van der Velden was zeer tevreden over hoe de dag was verlopen. "Er waren veel Harley-liefhebbers en ander publiek vandaag aanwezig in de binnenstad en de sfeer was prima. Daar ben ik blij om", aldus Van der Velden.

Foto: ANP

Redactie
De redactie van Motor.nl bestaat uit alle redactieleden van MOTO73 en Promotor. Redacteuren Marien Cahuzak, Jan Kruithof, Maikel Sneek en diverse freelancers zijn dagelijks actief voor Motor.nl.

Laatste Artikelen

Gerelateerde artikelen