donderdag 1 december 2022
premium preview

Dit is een Premium-Preview artikel. Deze kun je op dit moment tijdelijk lezen om kennis te maken met onze betaalde artikelen. Wil je in de toekomst alle Premium artikelen kunnen lezen? Neem dan een abonnement. Dat kan al vanaf €2,50 per maand. Klik hieronder op de button voor de mogelijkheden.

Nieuwe waarschuwing KNMI voor zwaar onweer

Het KNMI heeft opnieuw een code oranje voor extreem slecht weer afgekondigd. De code is sinds half tien vanochtend van kracht voor de provincies Zeeland en Noord-Brabant.

Er kunnen de komende uren tijdens overtrekkende buien zware windstoten en hagel voorkomen. Er zijn winduitschieters tussen de 75 en 90 km per uur mogelijk. Het slechte weergebied is boven Vlaanderen geactiveerd en trekt in noordoostelijke richting verder.

Het is broeierig warm vandaag met maxima van 23 tot 29 graden. De buien verdrijven de ergste hitte alweer snel. Morgen is het droger en iets frisser, donderdag keert de warmte weer terug.

Bron: De Telegraaf
Foto: ANP

 

Redactie
De redactie van Motor.nl bestaat uit alle redactieleden van MOTO73 en Promotor. Redacteuren Marien Cahuzak, Jan Kruithof, Maikel Sneek en diverse freelancers zijn dagelijks actief voor Motor.nl.

Laatste Artikelen

Gerelateerde artikelen