Nieuwe waarschuwing KNMI voor zwaar onweer

Het KNMI heeft opnieuw een code oranje voor extreem slecht weer afgekondigd. De code is sinds half tien vanochtend van kracht voor de provincies Zeeland en Noord-Brabant.

Er kunnen de komende uren tijdens overtrekkende buien zware windstoten en hagel voorkomen. Er zijn winduitschieters tussen de 75 en 90 km per uur mogelijk. Het slechte weergebied is boven Vlaanderen geactiveerd en trekt in noordoostelijke richting verder.

Het is broeierig warm vandaag met maxima van 23 tot 29 graden. De buien verdrijven de ergste hitte alweer snel. Morgen is het droger en iets frisser, donderdag keert de warmte weer terug.

Bron: De Telegraaf
Foto: ANP

 

MotorNL Nieuwsbrief

Schrijf je nu in voor onze nieuwsbrief of aanbiedingen en blijf iedere week op de hoogte van al het nieuws, motortests, leuke routes of aanbiedingen.


Hierbij geef ik toestemming om me via email, met de informatie die ik in dit formulier opgegeven heb, nieuwsbrieven te sturen.

Uitschrijven kan op elk moment, onder iedere nieuwsbrief staat onderaan een link om uit te schrijven. We hebben je privacy hoog in het vaandel, onze privacy policy is op de website te lezen. Als je dit formulier instuurt, dan ga je akkoord met de voorwaarden genoemd in de privacy policy.


Over de auteur

De redactie van Motor.nl bestaat uit alle redactieleden van MOTO73 en Promotor. Redacteuren Marien Cahuzak, Jan Kruithof, Nick Enghardt, Maikel Sneek en diverse freelancers zijn dagelijks actief voor Motor.nl.