Woestijnlaars van TCX

Met een steeds grotere keus aan allroads, komt er ook meer specifieke kleding voor deze avontuurlijke motoren in de handel. TCX lanceert de waterdichte X-Dessert. De stoere laars past perfect bij het ruige imago van een allroad. De laars heeft het comfort van een tourlaars, maar biedt tegelijkertijd meer bescherming.

Dat staat niet alleen goed, maar voorkomt ook lelijke blessures na een confrontatie met rots of overhangende tak. De grove zool biedt ook nog grip in modderige omstandigheden. Gore-tex voorkomt natte voeten, maar ademt tegelijk voldoende om niet door transpiratie je laarzen uit te drijven. De laars is enkel verkrijgbaar in zwart in de maten 38 tot en met 48.

MotorNL Nieuwsbrief

Schrijf je nu in voor onze nieuwsbrief of aanbiedingen en blijf iedere week op de hoogte van al het nieuws, motortests, leuke routes of aanbiedingen.


Hierbij geef ik toestemming om me via email, met de informatie die ik in dit formulier opgegeven heb, nieuwsbrieven te sturen.

Uitschrijven kan op elk moment, onder iedere nieuwsbrief staat onderaan een link om uit te schrijven. We hebben je privacy hoog in het vaandel, onze privacy policy is op de website te lezen. Als je dit formulier instuurt, dan ga je akkoord met de voorwaarden genoemd in de privacy policy.


Over de auteur

De redactie van Motor.nl bestaat uit alle redactieleden van MOTO73 en Promotor. Redacteuren Marien Cahuzak, Jan Kruithof, Nick Enghardt, Maikel Sneek en diverse freelancers zijn dagelijks actief voor Motor.nl.