Geen kilometerheffing

Niet alleen over de APK is veel onduidelijkheid, dat geldt ook voor de kilometerheffing. Althans, tot vanmorgen! Want de NOS meldt dat er geen kilometerheffing komt. Dat staat in het concept-regeerakoord van VVD en PvdA. De Tweede Kamerfracties van de twee partijen kwamen vanochtend bijeen om het concept-regeerakkoord te bespreken. Politiek verslaggever Ron Fresen legt uit.

Tot vanmorgen was overigens ook niet duidelijk of ook motoren zouden gaan vallen onder de kilometerheffing. Maar aangezien we ook bijna allemaal een auto hebben, is het altijd goed nieuws.

MotorNL Nieuwsbrief

Schrijf je nu in voor onze nieuwsbrief of aanbiedingen en blijf iedere week op de hoogte van al het nieuws, motortests, leuke routes of aanbiedingen.


Hierbij geef ik toestemming om me via email, met de informatie die ik in dit formulier opgegeven heb, nieuwsbrieven te sturen.

Uitschrijven kan op elk moment, onder iedere nieuwsbrief staat onderaan een link om uit te schrijven. We hebben je privacy hoog in het vaandel, onze privacy policy is op de website te lezen. Als je dit formulier instuurt, dan ga je akkoord met de voorwaarden genoemd in de privacy policy.


Over de auteur

De redactie van Motor.nl bestaat uit alle redactieleden van MOTO73, Promotor en Classic & Retro. Redacteuren Ad van de Wiel, Jan Kruithof, Eddie de Vries, Nick Enghardt, Maikel Sneek en diverse freelancers zijn dagelijks actief voor Motor.nl.