donderdag 25 april 2024

Geen nieuwe Kawasaki ZX-6R

Even geduld. Het zal wel moeten, want Kawasaki omschrijft al het nieuws voor de 2012 ZX-6R in twee paar woorden. Nieuwe kleuren. Daarmee geeft het merk uit Kobe aan dat het ze menens is de ontwikkeling een flink stuk lager te zetten. Jammer. Maar uiteindelijk is de huidige ZX-6R dan ook nog steeds een meer dan prima fiets, waar je ook nog eens meer dan genoeg aan hebt.

Maar stilstand is achteruitgang. Er hoeft er maar één te zijn die een nieuwer, beter model op de markt zet en wil de rest daarop antwoorden, zal er iets nieuws moeten komen. Gelukkig voor Kawasaki hebben de anderen ook hun vernieuwingsrang stevig ingedamd, maar toch… Nóg een jaar wachten… Balen!

Redactie
Redactie
De redactie van Motor.nl bestaat uit alle redactieleden van MOTO73 en Promotor. Redacteuren Marien Cahuzak, Jan Kruithof, Maikel Sneek en diverse freelancers zijn dagelijks actief voor Motor.nl.

Stay tuned

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief en mis nooit het laatste nieuws! Onze nieuwsbrief wordt iedere week op dinsdag (bij veel nieuws) en donderdag verstuurd.


Gerelateerde artikelen