Geen nieuwe Kawasaki ZX-6R

Even geduld. Het zal wel moeten, want Kawasaki omschrijft al het nieuws voor de 2012 ZX-6R in twee paar woorden. Nieuwe kleuren. Daarmee geeft het merk uit Kobe aan dat het ze menens is de ontwikkeling een flink stuk lager te zetten. Jammer. Maar uiteindelijk is de huidige ZX-6R dan ook nog steeds een meer dan prima fiets, waar je ook nog eens meer dan genoeg aan hebt.

Maar stilstand is achteruitgang. Er hoeft er maar één te zijn die een nieuwer, beter model op de markt zet en wil de rest daarop antwoorden, zal er iets nieuws moeten komen. Gelukkig voor Kawasaki hebben de anderen ook hun vernieuwingsrang stevig ingedamd, maar toch… Nóg een jaar wachten… Balen!

Mautic Tags

MotorNL Nieuwsbrief

Schrijf je nu in voor onze nieuwsbrief of aanbiedingen en blijf iedere week op de hoogte van al het nieuws, motortests, leuke routes of aanbiedingen.


Hierbij geef ik toestemming om me via email, met de informatie die ik in dit formulier opgegeven heb, nieuwsbrieven te sturen.

Uitschrijven kan op elk moment, onder iedere nieuwsbrief staat onderaan een link om uit te schrijven. We hebben je privacy hoog in het vaandel, onze privacy policy is op de website te lezen. Als je dit formulier instuurt, dan ga je akkoord met de voorwaarden genoemd in de privacy policy.


Over de auteur

De redactie van Motor.nl bestaat uit alle redactieleden van MOTO73 en Promotor. Redacteuren Marien Cahuzak, Jan Kruithof, Nick Enghardt, Maikel Sneek en diverse freelancers zijn dagelijks actief voor Motor.nl.