donderdag 1 december 2022
premium preview

Dit is een Premium-Preview artikel. Deze kun je op dit moment tijdelijk lezen om kennis te maken met onze betaalde artikelen. Wil je in de toekomst alle Premium artikelen kunnen lezen? Neem dan een abonnement. Dat kan al vanaf €2,50 per maand. Klik hieronder op de button voor de mogelijkheden.

Irma Dijksterhuis verlaat KNMV

Na een periode van bijna tien jaar gaat Technisch Directeur Irma Dijksterhuis de KNMV verlaten. Dijksterhuis zal tot en met 15 juli voor de motorbond werkzaam zijn, waarna zij zich gaat voorbereiden op haar nieuwe functie als projectleider bij de Hogeschool Arnhem Nijmegen.

“Na tien jaar bij de KNMV is de tijd rijp voor een nieuwe uitdaging”, zegt Dijksterhuis, die zich de laatste jaren onder meer heeft beziggehouden met talentontwikkeling en topsportbeleid. Verder heeft zij zich ingezet voor het behoud van motorsportaccommodaties en in die hoedanigheid voor de KNMV veel goede contacten opgebouwd met regionale overheden in Nederland.

Foto: Ad van de Graaf

Redactie
De redactie van Motor.nl bestaat uit alle redactieleden van MOTO73 en Promotor. Redacteuren Marien Cahuzak, Jan Kruithof, Maikel Sneek en diverse freelancers zijn dagelijks actief voor Motor.nl.

Laatste Artikelen

Gerelateerde artikelen