Irma Dijksterhuis verlaat KNMV

Na een periode van bijna tien jaar gaat Technisch Directeur Irma Dijksterhuis de KNMV verlaten. Dijksterhuis zal tot en met 15 juli voor de motorbond werkzaam zijn, waarna zij zich gaat voorbereiden op haar nieuwe functie als projectleider bij de Hogeschool Arnhem Nijmegen.

“Na tien jaar bij de KNMV is de tijd rijp voor een nieuwe uitdaging”, zegt Dijksterhuis, die zich de laatste jaren onder meer heeft beziggehouden met talentontwikkeling en topsportbeleid. Verder heeft zij zich ingezet voor het behoud van motorsportaccommodaties en in die hoedanigheid voor de KNMV veel goede contacten opgebouwd met regionale overheden in Nederland.

Foto: Ad van de Graaf

MotorNL Nieuwsbrief

Schrijf je nu in voor onze nieuwsbrief of aanbiedingen en blijf iedere week op de hoogte van al het nieuws, motortests, leuke routes of aanbiedingen.


Hierbij geef ik toestemming om me via email, met de informatie die ik in dit formulier opgegeven heb, nieuwsbrieven te sturen.

Uitschrijven kan op elk moment, onder iedere nieuwsbrief staat onderaan een link om uit te schrijven. We hebben je privacy hoog in het vaandel, onze privacy policy is op de website te lezen. Als je dit formulier instuurt, dan ga je akkoord met de voorwaarden genoemd in de privacy policy.


Over de auteur

De redactie van Motor.nl bestaat uit alle redactieleden van MOTO73 en Promotor. Redacteuren Marien Cahuzak, Jan Kruithof, Nick Enghardt, Maikel Sneek en diverse freelancers zijn dagelijks actief voor Motor.nl.