Fotoverslag KouwePotenTocht 2021: Natte poten

De KouwePotenTocht 2021 van 30 oktober, waaraan bijna driehonderd motorrijders meededen, werd door hevige regenval geen koude, maar een uitdagende clubtocht. De spannende 250 kilometer lange route leidde de deelnemers over smalle tot zeer smalle wegen, waarop agrarisch-Nederland z’n gladde sporen had achtergelaten. Gelukkig wist iedereen de rit veilig te volbrengen. Ook in 2022 organiseert Motor.NL weer drie clubtochten. De data vind je hier. Wij zijn dankbaar dat we deze tochten mogen organiseren en hebben opnieuw genoten van alle aanwezigen. Bedankt voor het getoonde vertrouwen en tot in 2022!

MotorNL Nieuwsbrief

Schrijf je nu in voor onze nieuwsbrief of aanbiedingen en blijf iedere week op de hoogte van al het nieuws, motortests, leuke routes of aanbiedingen.


Hierbij geef ik toestemming om me via email, met de informatie die ik in dit formulier opgegeven heb, nieuwsbrieven te sturen.

Uitschrijven kan op elk moment, onder iedere nieuwsbrief staat onderaan een link om uit te schrijven. We hebben je privacy hoog in het vaandel, onze privacy policy is op de website te lezen. Als je dit formulier instuurt, dan ga je akkoord met de voorwaarden genoemd in de privacy policy.


Over de auteur

Rijdt al heel lang motor. Is niet zo geïnteresseerd in de motor zelf, maar wel in wat-ie kan. Sterke voorkeur voor allroads, maar hypernakeds zijn ook niet te versmaden. En natuurlijk classics vanwege de techniek én de aaibaarheid. Rijdt zo'n 40.000 km per jaar. Heeft drie motoren, waarvan één woon-werk. Bezit zelf geen auto.

Misschien vind je dit ook interessant?