13 C
Nederland
zaterdag 20 augustus 2022
premium preview

Dit is een Premium-Preview artikel. Deze kun je op dit moment tijdelijk lezen om kennis te maken met onze betaalde artikelen. Wil je in de toekomst alle Premium artikelen kunnen lezen? Neem dan een abonnement. Dat kan al vanaf €2,50 per maand. Klik hieronder op de button voor de mogelijkheden.

Geen winterslaap dankzij Blom Motoren

Het is momenteel vrij stil in de motorwereld. Of toch niet? Het hangt er namelijk maar net vanaf waar je ‘zit’ in Nederland. Bij Triumph World Store Blom Motoren in Leusden worden op dit moment de beroemde Blom Specials in elkaar geknutseld. En jij kunt daar live bij aanwezig zijn! Hoe? Door of naar de showroom te gaan of door te surfen naar www.blommotoren.nl.

Hans Blom: “We dachten dat dit een leuke manier voor onszelf zou zijn om de zogenaamde winterslaap te negeren. Wat we alleen niet verwacht hadden, was dat veel motorrijders het enorm interessant blijken te vinden en dat er zelfs mensen elke week komen kijken hoe ver we zijn.”

Het is niet de eerste keer dat het team van Blom een special bouwt. “De Thruxton die nu op de brug staat is al de vijftiende. Daarachter staat de nieuwe, zelfgebouwde Sprint GT-R in het wit te glimmen! De volgende op de lijst is een Thunderbird in Evel Knievel-stijl.”

Redactie
De redactie van Motor.nl bestaat uit alle redactieleden van MOTO73 en Promotor. Redacteuren Marien Cahuzak, Jan Kruithof, Maikel Sneek en diverse freelancers zijn dagelijks actief voor Motor.nl.

Laatste Artikelen

Gerelateerde artikelen