Geen winterslaap dankzij Blom Motoren

Het is momenteel vrij stil in de motorwereld. Of toch niet? Het hangt er namelijk maar net vanaf waar je ‘zit’ in Nederland. Bij Triumph World Store Blom Motoren in Leusden worden op dit moment de beroemde Blom Specials in elkaar geknutseld. En jij kunt daar live bij aanwezig zijn! Hoe? Door of naar de showroom te gaan of door te surfen naar www.blommotoren.nl.

Hans Blom: “We dachten dat dit een leuke manier voor onszelf zou zijn om de zogenaamde winterslaap te negeren. Wat we alleen niet verwacht hadden, was dat veel motorrijders het enorm interessant blijken te vinden en dat er zelfs mensen elke week komen kijken hoe ver we zijn.”

Het is niet de eerste keer dat het team van Blom een special bouwt. “De Thruxton die nu op de brug staat is al de vijftiende. Daarachter staat de nieuwe, zelfgebouwde Sprint GT-R in het wit te glimmen! De volgende op de lijst is een Thunderbird in Evel Knievel-stijl.”

Mautic Tags

MotorNL Nieuwsbrief

Schrijf je nu in voor onze nieuwsbrief of aanbiedingen en blijf iedere week op de hoogte van al het nieuws, motortests, leuke routes of aanbiedingen.


Hierbij geef ik toestemming om me via email, met de informatie die ik in dit formulier opgegeven heb, nieuwsbrieven te sturen.

Uitschrijven kan op elk moment, onder iedere nieuwsbrief staat onderaan een link om uit te schrijven. We hebben je privacy hoog in het vaandel, onze privacy policy is op de website te lezen. Als je dit formulier instuurt, dan ga je akkoord met de voorwaarden genoemd in de privacy policy.


Over de auteur

De redactie van Motor.nl bestaat uit alle redactieleden van MOTO73 en Promotor. Redacteuren Marien Cahuzak, Jan Kruithof, Nick Enghardt, Maikel Sneek en diverse freelancers zijn dagelijks actief voor Motor.nl.

Misschien vind je dit ook interessant?