donderdag 28 maart 2024

Volle kalender voor KTM-circuitrijders

Met de komst van de KTM RC8R Track is het voor nog meer KTM’ers een uitdaging om op een circuit te gaan rijden. Dat gaat natuurlijk prima tijdens de Orange Race Days. Maar wat als je geen KTM hebt?  Geen probleem want tijdens elk TNT Race Orange evenement kunnen motorfietsen voor op het circuit gehuurd worden.

Tijdens deze dagen wordt gezorgd voor bandenservice, transponders, verzekeringen, WP-veringexperts, lunch, drankjes, snacks, avondeten bij tweedaagse evenementen en instructie en (alleen als je dat zou willen) de mogelijkheid mee te doen aan een echte race. Een proefrit op een van de andere modellen is ook standaard bij de prijs inbegrepen.

Al wel in het bezit van een KTM? Wellicht is de TNT Cup dan iets voor je. Deze instapraceklasse is speciaal voor KTM-rijders. In een leuke sfeer racen zonder gedoe, een licentie is zelfs niet nodig. Voor 1990 euro krijg je zes dagen op het circuit, veertien races, veertien tijdtrainingen, alle dagen transponderhuur, een Motorex-smeermiddelen pakket, een raceshirt en scherp geprijsde Bridgestone banden.

Kalender 2012
30-31 maart – Mugello (Italië)
5-6 april – Slovakia Ring (Slowakije) Alleen TNT Cup *
23-24 april – Misano (Italië)
30 april – 1 mei Oschersleben (Duitsland) Alleen TNT Cup *
10 mei – Ledenon (Frankrijk)
18-19 mei – Sachsenring (Duitsland)*
2-3 juni – Lausitzring (Duitsland) Alleen TNT Cup *
18-19 juni – Brno (Tsjechië)*
6 juli – Mettet (België)
11 juli – Ecyuers (Frankrijk)
13 juli – Anneau du Rhin (Frankrijk)
19-20 juli – Rijeka (Kroatië)*
17-18 augustus – Red Bull Ring Zeltweg (Oostenrijk)
13-14 september – Pannonia Ring (Hongarije)*
* Met TNT Cup

Meer informatie is te vinden op www.raceorange.com. Nederlanders kunnen zich ook richten tot Marije van Ettekoven van KTM Nederland via marije.van.ettekoven@ktm.nl.

Redactie
Redactie
De redactie van Motor.nl bestaat uit alle redactieleden van MOTO73 en Promotor. Redacteuren Marien Cahuzak, Jan Kruithof, Maikel Sneek en diverse freelancers zijn dagelijks actief voor Motor.nl.

Stay tuned

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief en mis nooit het laatste nieuws! Onze nieuwsbrief wordt iedere week op dinsdag (bij veel nieuws) en donderdag verstuurd.


Gerelateerde artikelen