Gelukkig nieuwjaar!

Allereerst wensen wij al onze bezoekers een fantastisch 2013. Hopelijk hebben jullie een goede jaarwisseling gehad. 2012 was een jaar waarin weer veel gebeurd is, Jeffrey Herlings veroverd de wereldtitel in de klasse MX2, Biaggi zet een punt achter zijn carrière na het behalen van de titel in het WK Superbike, Honda komt met een nieuw model om in de Dakar met te strijden, Michael van der Mark wordt Europees Kampioen Superstock 600, de Cagiva Mito 125 gaat uit productie, Rossi tekent bij Yamaha, en nog heel veel meer. Wij zijn erg benieuwd wat 2013 allemaal heeft te brengen.

MotorNL Nieuwsbrief

Schrijf je nu in voor onze nieuwsbrief of aanbiedingen en blijf iedere week op de hoogte van al het nieuws, motortests, leuke routes of aanbiedingen.


Hierbij geef ik toestemming om me via email, met de informatie die ik in dit formulier opgegeven heb, nieuwsbrieven te sturen.

Uitschrijven kan op elk moment, onder iedere nieuwsbrief staat onderaan een link om uit te schrijven. We hebben je privacy hoog in het vaandel, onze privacy policy is op de website te lezen. Als je dit formulier instuurt, dan ga je akkoord met de voorwaarden genoemd in de privacy policy.


Over de auteur

De redactie van Motor.nl bestaat uit alle redactieleden van MOTO73 en Promotor. Redacteuren Marien Cahuzak, Jan Kruithof, Nick Enghardt, Maikel Sneek en diverse freelancers zijn dagelijks actief voor Motor.nl.