zondag 2 oktober 2022
premium preview

Dit is een Premium-Preview artikel. Deze kun je op dit moment tijdelijk lezen om kennis te maken met onze betaalde artikelen. Wil je in de toekomst alle Premium artikelen kunnen lezen? Neem dan een abonnement. Dat kan al vanaf €2,50 per maand. Klik hieronder op de button voor de mogelijkheden.

Gelukkig nieuwjaar!

Allereerst wensen wij al onze bezoekers een fantastisch 2013. Hopelijk hebben jullie een goede jaarwisseling gehad. 2012 was een jaar waarin weer veel gebeurd is, Jeffrey Herlings veroverd de wereldtitel in de klasse MX2, Biaggi zet een punt achter zijn carrière na het behalen van de titel in het WK Superbike, Honda komt met een nieuw model om in de Dakar met te strijden, Michael van der Mark wordt Europees Kampioen Superstock 600, de Cagiva Mito 125 gaat uit productie, Rossi tekent bij Yamaha, en nog heel veel meer. Wij zijn erg benieuwd wat 2013 allemaal heeft te brengen.

Redactie
De redactie van Motor.nl bestaat uit alle redactieleden van MOTO73 en Promotor. Redacteuren Marien Cahuzak, Jan Kruithof, Maikel Sneek en diverse freelancers zijn dagelijks actief voor Motor.nl.

Laatste Artikelen

Gerelateerde artikelen