Jammer genoeg te weinig stemmen

Na enige tijd op de eerste plaats te hebben gestaan is het MX2-wereldkampioen Jeffrey Herlings jammer genoeg niet gelukt om verkozen te worden tot het Sportmoment van het jaar 2012.

Het Nederlandse publiek heeft de gouden Olympische oefening van Epke Zonderland verkozen tot het Sportmoment van 2012. Epke bleef met 2.225 stemmen Herlings voor. Op plaats drie eindigde de landstitel van Ajax met een afstand van 9.259 stemmen.
 
De volledige top tien ziet er als volgt uit:
1. Epke “en hij stáát” Zonderland
2. Herlings wereldkampioen motocross
3. Ajax prolongeert landstitel
4. Vos wint olympisch goud
5. Vos wereldkampioen op de weg
6. Churandy “ik ben blij man” Martina
7. Van Rijsselberghe klasse apart
8. Toch bronzen plak Mulder
9. Goud Kromowidjojo op koningsnummer
10.Groothuis wereldkampioen sprint
 
Bron: NOS
 
Mautic Tags

MotorNL Nieuwsbrief

Schrijf je nu in voor onze nieuwsbrief of aanbiedingen en blijf iedere week op de hoogte van al het nieuws, motortests, leuke routes of aanbiedingen.


Hierbij geef ik toestemming om me via email, met de informatie die ik in dit formulier opgegeven heb, nieuwsbrieven te sturen.

Uitschrijven kan op elk moment, onder iedere nieuwsbrief staat onderaan een link om uit te schrijven. We hebben je privacy hoog in het vaandel, onze privacy policy is op de website te lezen. Als je dit formulier instuurt, dan ga je akkoord met de voorwaarden genoemd in de privacy policy.


Over de auteur

De redactie van Motor.nl bestaat uit alle redactieleden van MOTO73 en Promotor. Redacteuren Marien Cahuzak, Jan Kruithof, Nick Enghardt, Maikel Sneek en diverse freelancers zijn dagelijks actief voor Motor.nl.