Gerucht> Nieuw model MV Agusta

Moto Revue meldt dat MV Agusta later dit jaar met een nieuwe 800 cc komt. Het gerucht luidt, dat het om een hypermotard-achtige motor zou gaan die gebaseerd is op de Brutale 675. Op de EICMA in Milaan in november zal het Italiaanse merk de nieuwe MV presenteren… Als we meer nieuws en zekerheid hebben, lees je het direct op MOTOR.nl.

MotorNL Nieuwsbrief

Schrijf je nu in voor onze nieuwsbrief of aanbiedingen en blijf iedere week op de hoogte van al het nieuws, motortests, leuke routes of aanbiedingen.


Hierbij geef ik toestemming om me via email, met de informatie die ik in dit formulier opgegeven heb, nieuwsbrieven te sturen.

Uitschrijven kan op elk moment, onder iedere nieuwsbrief staat onderaan een link om uit te schrijven. We hebben je privacy hoog in het vaandel, onze privacy policy is op de website te lezen. Als je dit formulier instuurt, dan ga je akkoord met de voorwaarden genoemd in de privacy policy.


Over de auteur

De redactie van Motor.nl bestaat uit alle redactieleden van MOTO73 en Promotor. Redacteuren Marien Cahuzak, Jan Kruithof, Nick Enghardt, Maikel Sneek en diverse freelancers zijn dagelijks actief voor Motor.nl.

Misschien vind je dit ook interessant?