Opstapdag minibikes Staphorst

Op 14 juli kunnen jonge aanstormende talenten tussen 10:00 en 17:00 uur proefrijden op een minibike op het terrein De Tippe te Staphorst . Motorclub AMBC zorgt voor alle beschermende zaken, zoals kleding en helmen. Naast de proeverij van minibikes, zal er op motorsportgebied nog veel meer te zien zijn. Er worden o.a. demo’s gegeven met racemotoren en zijspannen.  Daarnaast wordt er op 14 juli de regionale toerrit ‘Meppel Motor Run’ gehouden, waardoor heel Staphorst in het teken staat van motoren.

Jaren geleden heeft motorclub AMBC een traject opgezet voor jonge motorliefhebbers. Op het plaatselijke evenemententerrein De Tippe konden en kunnen elke dinsdagavond clubleden trainen met hun minibike. Vele tientallen jeugdige racertjes zijn er wekelijks met ouders en familie te vinden. Inmiddels zijn de rijders uit de beginjaren van dit traject doorgestroomd naar hogere niveaus in de wegracesport.

Meer weten over de opstapdag? Kijk dan op www.ambc-staphorst.nl.
 

MotorNL Nieuwsbrief

Schrijf je nu in voor onze nieuwsbrief of aanbiedingen en blijf iedere week op de hoogte van al het nieuws, motortests, leuke routes of aanbiedingen.


Hierbij geef ik toestemming om me via email, met de informatie die ik in dit formulier opgegeven heb, nieuwsbrieven te sturen.

Uitschrijven kan op elk moment, onder iedere nieuwsbrief staat onderaan een link om uit te schrijven. We hebben je privacy hoog in het vaandel, onze privacy policy is op de website te lezen. Als je dit formulier instuurt, dan ga je akkoord met de voorwaarden genoemd in de privacy policy.


Over de auteur

De redactie van Motor.nl bestaat uit alle redactieleden van MOTO73 en Promotor. Redacteuren Marien Cahuzak, Jan Kruithof, Nick Enghardt, Maikel Sneek en diverse freelancers zijn dagelijks actief voor Motor.nl.