Grand Canyon Arizona en Dakota

Dit is een persbericht. De redactie van MOTOR.nl is dus niet verantwoordelijk voor de inhoud. Heb je zelf een persbericht dat je graag op MOTOR.nl ziet? Dan mail je deze naar redactie@motor.nl.

Vanaf nu is het GC Arizona jack leverbaar. Het is een vintage style jack gemaakt van soepel en sterk Buffelleder. Het jack heeft diverse binnen- en buitenzakken, een uitneembare bodywarmer, CE gekeurde protectie op de schouder en ellebogen en een rugprotector. De leverbare maten zijn 50 t/m 58 en het jack kost  €249,00

Hetzelfde model jack is ook leverbaar als Dakota jack, deze is zwart van kleur en gemaakt van 1e klas rundleer. Het jack is zonder strepen op de mouw en badge op de schouder. Leverbare maten 50 t/m 60  en de prijs van de Dakota is  €289,00

Voor meer info zie www.grandcanyonbike.eu


MotorNL Nieuwsbrief

Schrijf je nu in voor onze nieuwsbrief of aanbiedingen en blijf iedere week op de hoogte van al het nieuws, motortests, leuke routes of aanbiedingen.


Hierbij geef ik toestemming om me via email, met de informatie die ik in dit formulier opgegeven heb, nieuwsbrieven te sturen.

Uitschrijven kan op elk moment, onder iedere nieuwsbrief staat onderaan een link om uit te schrijven. We hebben je privacy hoog in het vaandel, onze privacy policy is op de website te lezen. Als je dit formulier instuurt, dan ga je akkoord met de voorwaarden genoemd in de privacy policy.


Over de auteur

De redactie van Motor.nl bestaat uit alle redactieleden van MOTO73 en Promotor. Redacteuren Marien Cahuzak, Jan Kruithof, Nick Enghardt, Maikel Sneek en diverse freelancers zijn dagelijks actief voor Motor.nl.

Misschien vind je dit ook interessant?