Koninklijk feest

KTM Nederland houdt in de week van 15 tot en met 21 april 2013 haar jaarlijkse proefrittenfeest, de Orange Days. Met het zicht op de snel daaropvolgende troonwisseling, gaan ze van de Orange Days dit jaar een feest maken! Alle KTM-dealers staan dan ook klaar met de straatmodellen. Aanmelden voor een proefrit gaat via www.ktm.com/nl/dealers-service/book-a-test-ride.html. Voor de nieuwe 1190 Adventure wordt aangeraden te reserveren. De vraag schijnt nu al groot te zijn.
 

MotorNL Nieuwsbrief

Schrijf je nu in voor onze nieuwsbrief of aanbiedingen en blijf iedere week op de hoogte van al het nieuws, motortests, leuke routes of aanbiedingen.


Hierbij geef ik toestemming om me via email, met de informatie die ik in dit formulier opgegeven heb, nieuwsbrieven te sturen.

Uitschrijven kan op elk moment, onder iedere nieuwsbrief staat onderaan een link om uit te schrijven. We hebben je privacy hoog in het vaandel, onze privacy policy is op de website te lezen. Als je dit formulier instuurt, dan ga je akkoord met de voorwaarden genoemd in de privacy policy.


Over de auteur

De redactie van Motor.nl bestaat uit alle redactieleden van MOTO73 en Promotor. Redacteuren Marien Cahuzak, Jan Kruithof, Nick Enghardt, Maikel Sneek en diverse freelancers zijn dagelijks actief voor Motor.nl.

Misschien vind je dit ook interessant?