Gratis circuitdag van Racecracks

Zin om met Racecracks gratis een dag te knallen op Mettet? Doe dan als de gesmeerde bliksem mee aan de mail&win-actie, en wie weet rij jij vrijdag 19 april onder leiding van Dutch Superbike-coureur Ferry van Rijn op het Belgische Mettet. Je kunt kiezen uit een dag voor beginners of een dag voor gevorderden. De circuitdagen van Racecracks staan bekend om de kwaliteit, het goede lesniveau, de veiligheid en – ook niet onbelangrijk – veel gezelligheid. Uiteraard mag de winnaar van deze mail&win kiezen in welke categorie hij/zij wordt ingedeeld. Succes.

MotorNL Nieuwsbrief

Schrijf je nu in voor onze nieuwsbrief of aanbiedingen en blijf iedere week op de hoogte van al het nieuws, motortests, leuke routes of aanbiedingen.


Hierbij geef ik toestemming om me via email, met de informatie die ik in dit formulier opgegeven heb, nieuwsbrieven te sturen.

Uitschrijven kan op elk moment, onder iedere nieuwsbrief staat onderaan een link om uit te schrijven. We hebben je privacy hoog in het vaandel, onze privacy policy is op de website te lezen. Als je dit formulier instuurt, dan ga je akkoord met de voorwaarden genoemd in de privacy policy.


Over de auteur

De redactie van Motor.nl bestaat uit alle redactieleden van MOTO73 en Promotor. Redacteuren Marien Cahuzak, Jan Kruithof, Nick Enghardt, Maikel Sneek en diverse freelancers zijn dagelijks actief voor Motor.nl.