Gratis jaargangen MOTOR Magazine

Wie o wie heeft er interesse voor oude MOTOR Magazines? Bart Verberne wil er graag vanaf maar vindt het, zeer terecht overigens, zonde om ze zomaar bij het oud papier te zetten. Het gaat om 35 jaargangen dus echt iets voor de liefhebbers. Geïnteresseerden kunnen mailen naarbartenelke@deverbernes.nl (voorgaand adres graag zelf kopiëren vanwege mogelijke spam). Wie het eerst komt… Vast staat dat je met deze collectie een prachtig motorarchief hebt van de laatste decennia van de vorige eeuw.

MotorNL Nieuwsbrief

Schrijf je nu in voor onze nieuwsbrief of aanbiedingen en blijf iedere week op de hoogte van al het nieuws, motortests, leuke routes of aanbiedingen.


Hierbij geef ik toestemming om me via email, met de informatie die ik in dit formulier opgegeven heb, nieuwsbrieven te sturen.

Uitschrijven kan op elk moment, onder iedere nieuwsbrief staat onderaan een link om uit te schrijven. We hebben je privacy hoog in het vaandel, onze privacy policy is op de website te lezen. Als je dit formulier instuurt, dan ga je akkoord met de voorwaarden genoemd in de privacy policy.


Over de auteur

De redactie van Motor.nl bestaat uit alle redactieleden van MOTO73 en Promotor. Redacteuren Marien Cahuzak, Jan Kruithof, Nick Enghardt, Maikel Sneek en diverse freelancers zijn dagelijks actief voor Motor.nl.