Met stijl in de vlieger

Tumi, bekend van onder andere koffers, gaat een samenwerking aan met Ducati. De eerste collectie wordt in het begin van de herfst gepresenteerd en bestaat uit drie reiskoffers, twee draagtassen en een rugtas. Naast de koffers biedt de collectie twee rode draagtassen: een grotere variant en een gemakkelijk te dragen versie. In de lente van 2012 zal de collectie ook beschikbaar zijn in zwart. Meer info: www.tumi.com.
Mautic Tags

MotorNL Nieuwsbrief

Schrijf je nu in voor onze nieuwsbrief of aanbiedingen en blijf iedere week op de hoogte van al het nieuws, motortests, leuke routes of aanbiedingen.


Hierbij geef ik toestemming om me via email, met de informatie die ik in dit formulier opgegeven heb, nieuwsbrieven te sturen.

Uitschrijven kan op elk moment, onder iedere nieuwsbrief staat onderaan een link om uit te schrijven. We hebben je privacy hoog in het vaandel, onze privacy policy is op de website te lezen. Als je dit formulier instuurt, dan ga je akkoord met de voorwaarden genoemd in de privacy policy.


Over de auteur

De redactie van Motor.nl bestaat uit alle redactieleden van MOTO73 en Promotor. Redacteuren Marien Cahuzak, Jan Kruithof, Nick Enghardt, Maikel Sneek en diverse freelancers zijn dagelijks actief voor Motor.nl.

Misschien vind je dit ook interessant?