Gratis veiligheidsinspectie

Heeft de motor deze winter stil gestaan of is er met de motor door de pekel gereden, laat dan morgen 3 mei en zaterdag 4 mei gratis een veiligheidsinspectie doen bij De Weer Motoren in Zaandam. Op 17 vitale punten wordt de motor nagekeken zoals banden, verlichting, remmen, motorblok, ketting en nog veel meer. De motoren worden nagekeken op volgorde van binnenkomst.
 
Terwijl je wacht op je motor kan je aanbiedingen bekijken van helmen, kleding en sloten. Er staan ook gebruikte motoren en op de eerste verdieping van de motorzaak staan de nieuwe Triumph modellen met voordeel tot 1600 euro. Bij het naar huis gaan is er nog een aardigheid voor je.

Van 10.00 tot 17.00 uur kan je terecht met je motor bij De Weer Motoren op de Symon Spiersweg 1 in Zaandam. Kijk voor meer informatie op de Facebook-pagina of op de website van De Weer Motoren.  
 

MotorNL Nieuwsbrief

Schrijf je nu in voor onze nieuwsbrief of aanbiedingen en blijf iedere week op de hoogte van al het nieuws, motortests, leuke routes of aanbiedingen.


Hierbij geef ik toestemming om me via email, met de informatie die ik in dit formulier opgegeven heb, nieuwsbrieven te sturen.

Uitschrijven kan op elk moment, onder iedere nieuwsbrief staat onderaan een link om uit te schrijven. We hebben je privacy hoog in het vaandel, onze privacy policy is op de website te lezen. Als je dit formulier instuurt, dan ga je akkoord met de voorwaarden genoemd in de privacy policy.


Over de auteur

De redactie van Motor.nl bestaat uit alle redactieleden van MOTO73 en Promotor. Redacteuren Marien Cahuzak, Jan Kruithof, Nick Enghardt, Maikel Sneek en diverse freelancers zijn dagelijks actief voor Motor.nl.