Oranje Yamaha al gespot?

Sinds deze week zijn ze onderweg, de tien lezers van MOTO73 die een halfjaar gratis op een Yamaha Xenter 125 mogen rijden. En geen gewone, maar een feestelijk oranje Royal Xenter. Je kunt ze overal tegenkomen, want ze hebben de opdracht zo veel mogelijk plezier te maken.


Misschien weet je het nog: een paar weken geleden starten we de troonswisselingsactie, waarbij je kans maakte eens iets anders te rijden dan je huidige motor (of auto). Niet minder dan tien Xenter 125’s had Yamaha klaarstaan. Op het hoofdkantoor van Yamaha in Schiphol-Rijk kregen maandag de gelukkige winnaars de sleutels uitgereikt van hun efficiënte stadsvlo. Rond zes uur zwermde de boel uit richting alle delen van het land. In MOTO73 zul je op de hoogte worden gehouden van de belevenissen van de rijders en hun scooters.
 

MotorNL Nieuwsbrief

Schrijf je nu in voor onze nieuwsbrief of aanbiedingen en blijf iedere week op de hoogte van al het nieuws, motortests, leuke routes of aanbiedingen.


Hierbij geef ik toestemming om me via email, met de informatie die ik in dit formulier opgegeven heb, nieuwsbrieven te sturen.

Uitschrijven kan op elk moment, onder iedere nieuwsbrief staat onderaan een link om uit te schrijven. We hebben je privacy hoog in het vaandel, onze privacy policy is op de website te lezen. Als je dit formulier instuurt, dan ga je akkoord met de voorwaarden genoemd in de privacy policy.


Over de auteur

De redactie van Motor.nl bestaat uit alle redactieleden van MOTO73 en Promotor. Redacteuren Marien Cahuzak, Jan Kruithof, Nick Enghardt, Maikel Sneek en diverse freelancers zijn dagelijks actief voor Motor.nl.