maandag 5 december 2022
premium preview

Dit is een Premium-Preview artikel. Deze kun je op dit moment tijdelijk lezen om kennis te maken met onze betaalde artikelen. Wil je in de toekomst alle Premium artikelen kunnen lezen? Neem dan een abonnement. Dat kan al vanaf €2,50 per maand. Klik hieronder op de button voor de mogelijkheden.

Harley-dag Haarlem gaat gewoon door!

Goed nieuws voor Harley-Davidson-fans. De burgemeester van Haarlem heeft toestemming gegeven voor het doorgaan van de vijfde Harley-dag Haarlem. Dit blijkt uit een brief op de website dichtbij.nl. “Met trots kunnen wij mededelen dat onze burgemeester ons wederom het vertrouwen heeft gegeven om een spectaculair familiefeest te organiseren. Na vier mooie jaren hebben wij dan toch onze eigen aniversary.” 

“En dit zullen we laten weten ook. Ondanks alle negatieve berichtgeving in de media rondom afgelastingen van de Harley-dagen in het hele land, zullen wij laten zien waar het uiteindelijk om draait. Gemeenschappelijke voorliefde voor motoren en in het bijzonder De Harley-Davidson. Wij zullen dan ook uitpakken met een heel mooi festival”, aldus het bestuur.

Vijf jaar geleden heeft een groep middenstanders de stichting "Harley-dag Haarlem" opgericht. Op 18 september van 12:00 tot 19:00 vindt aan de Veerplas in Haarlem, een mooi recreatiegebied, de vijfde officiële Harley-dag Haarlem plaats. Hoogtepunt is de Best Bike Verkiezing. Komt dat zien!

Redactie
De redactie van Motor.nl bestaat uit alle redactieleden van MOTO73 en Promotor. Redacteuren Marien Cahuzak, Jan Kruithof, Maikel Sneek en diverse freelancers zijn dagelijks actief voor Motor.nl.

Laatste Artikelen

Vorig artikelToseland gestopt
Volgend artikelFilm > Snel klokkie

Gerelateerde artikelen