Harley-dag Haarlem gaat gewoon door!

Goed nieuws voor Harley-Davidson-fans. De burgemeester van Haarlem heeft toestemming gegeven voor het doorgaan van de vijfde Harley-dag Haarlem. Dit blijkt uit een brief op de website dichtbij.nl. “Met trots kunnen wij mededelen dat onze burgemeester ons wederom het vertrouwen heeft gegeven om een spectaculair familiefeest te organiseren. Na vier mooie jaren hebben wij dan toch onze eigen aniversary.” 

“En dit zullen we laten weten ook. Ondanks alle negatieve berichtgeving in de media rondom afgelastingen van de Harley-dagen in het hele land, zullen wij laten zien waar het uiteindelijk om draait. Gemeenschappelijke voorliefde voor motoren en in het bijzonder De Harley-Davidson. Wij zullen dan ook uitpakken met een heel mooi festival”, aldus het bestuur.

Vijf jaar geleden heeft een groep middenstanders de stichting "Harley-dag Haarlem" opgericht. Op 18 september van 12:00 tot 19:00 vindt aan de Veerplas in Haarlem, een mooi recreatiegebied, de vijfde officiële Harley-dag Haarlem plaats. Hoogtepunt is de Best Bike Verkiezing. Komt dat zien!

MotorNL Nieuwsbrief

Schrijf je nu in voor onze nieuwsbrief of aanbiedingen en blijf iedere week op de hoogte van al het nieuws, motortests, leuke routes of aanbiedingen.


Hierbij geef ik toestemming om me via email, met de informatie die ik in dit formulier opgegeven heb, nieuwsbrieven te sturen.

Uitschrijven kan op elk moment, onder iedere nieuwsbrief staat onderaan een link om uit te schrijven. We hebben je privacy hoog in het vaandel, onze privacy policy is op de website te lezen. Als je dit formulier instuurt, dan ga je akkoord met de voorwaarden genoemd in de privacy policy.


Over de auteur

De redactie van Motor.nl bestaat uit alle redactieleden van MOTO73 en Promotor. Redacteuren Marien Cahuzak, Jan Kruithof, Nick Enghardt, Maikel Sneek en diverse freelancers zijn dagelijks actief voor Motor.nl.

Misschien vind je dit ook interessant?