Harley-Davidson biedt Screamin’ Eagle 131 in krat

Goed nieuws voor custom –en chopperbouwers. Harley-Davidson biedt het nieuwe Screamin’ Eagle 131-blok ook in een krat aan. Dus zonder een motorfiets er omheen. Of je verkoopt je oude blok en zet de Screamin’ Eagle 131 er voor in de plaats. Kan allemaal. Zeker is dat je meer vermogen en cilinderinhoud hebt.

In het bericht dat Harley de USA instuurde, lees je dat de 131 cubic inches – 2.147cc – zo’n 121 pk levert en 177,7 Nm levert. Da’s een gezonde oppepper van de Milwaukee-Eight. Het nieuwe blok wordt ook geacht hogere toerentallen aan te kunnen.

Het blok is geschikt voor 2017 en latere modellen. Vraag bij je dealer naar de mogelijkheden voor Nederland en laat je informeren over de mogelijke consequenties voor de garantie op je Harley.

Of bezoek de website van Harley-Davidson USA

MotorNL Nieuwsbrief

Schrijf je nu in voor onze nieuwsbrief of aanbiedingen en blijf iedere week op de hoogte van al het nieuws, motortests, leuke routes of aanbiedingen.


Hierbij geef ik toestemming om me via email, met de informatie die ik in dit formulier opgegeven heb, nieuwsbrieven te sturen.

Uitschrijven kan op elk moment, onder iedere nieuwsbrief staat onderaan een link om uit te schrijven. We hebben je privacy hoog in het vaandel, onze privacy policy is op de website te lezen. Als je dit formulier instuurt, dan ga je akkoord met de voorwaarden genoemd in de privacy policy.


Over de auteur

Rijdt al heel lang motor. Is niet zo geïnteresseerd in de motor zelf, maar wel in wat-ie kan. Sterke voorkeur voor allroads, maar hypernakeds zijn ook niet te versmaden. En natuurlijk classics vanwege de techniek én de aaibaarheid. Rijdt zo'n 40.000 km per jaar. Heeft drie motoren, waarvan één woon-werk. Bezit zelf geen auto.

Misschien vind je dit ook interessant?