vrijdag 3 mei 2024

Harley-Davidson organiseert 30e verjaardag van de European H.O.G. Rally in Italië

Hoewel Harley-Davidson enkele van ’s werelds meest iconische motorfietsen in zijn assortiment heeft, draait het merk ook om samenzijn en kameraadschap. In de loop der jaren heeft Harley de H.O.G.-gemeenschap laten groeien en heeft nu chapters over de hele wereld. Op dit moment zijn er meer dan 1.400 officiële H.O.G.-chapters over de hele wereld, waarbij elke chapter gesponsord wordt door een erkende Harley-Davidson-dealer.

Het jaar 2024 is bijzonder speciaal omdat het de 30e verjaardag van de jaarlijkse European H.O.G. Rally viert. Deze legendarische rally heeft in de loop der jaren Europa doorkruist en de schoonheid van verschillende landen getoond, waarbij motorrijders geweldige ervaringen hebben opgedaan. De rally heeft een spoor van dierbare herinneringen achtergelaten, van de prachtige omgeving van Killarney in Ierland tot het mooie badplaatsje Jurmala in Letland.

De 30e verjaardag van de European H.O.G. Rally vindt plaats van 6 tot 9 juni 2024 in het prachtige havenstadje Senigallia, ter ere van deze belangrijke mijlpaal. Senigallia, gelegen nabij de Adriatische kust van Italië, vormt een prachtige achtergrond voor deze vreugdevolle viering. Dit unieke jubileumevenement, in de geest van eerdere H.O.G. Rallies, verwelkomt motorrijders van alle achtergronden en motorliefhebbers van over de hele wereld. Net als voorgaande H.O.G. Rallies is deelname aan deze belangrijke gebeurtenis gratis.

120 Jaar Harley-Davidson groots gevierd in Budapest

Senigallia ligt ten noorden van Ancona in de provincie Le Marche, genesteld aan de Adriatische kust. Het heeft een prachtige kustlijn met witte stranden. Dit charmante dorp, omringd door glooiende heuvels bezaaid met talloze wijngaarden en olijfbomen, heeft een aantrekkelijke aantrekkingskracht die Harley Owners Group-leden uit heel Europa en daarbuiten zal aantrekken. Verwacht in deze oude en prachtige locatie een breed scala aan H.O.G.- en Harley-Davidson-evenementen, evenals livemuziek, heerlijke Italiaanse gerechten, boeiend entertainment, heerlijke winkelmogelijkheden en tal van andere ervaringen.

De Rally vindt plaats op de prachtige en historische pleinen van Senigallia, wat een prachtige sfeer aan het evenement zal geven. De majestueuze Rocca Roveresca, een indrukwekkend stadsfort, zal dienen als een belangrijke achtergrond voor de festiviteiten. Het omringende gebied is ook prachtig, met gemakkelijke toegang tot schilderachtige routes die ideaal zijn voor spannende motorritten. Rijders kunnen de omgeving verkennen en zich erin onderdompelen, waardoor de Rally een gedenkwaardige ervaring wordt voor alle deelnemers.

Voor meer informatie over de 30e verjaardag van de European H.O.G. Rally, bezoek de officiële website van Harley-Davidson via deze link.

Redactie
Redactie
De redactie van Motor.nl bestaat uit alle redactieleden van MOTO73 en Promotor. Redacteuren Marien Cahuzak, Jan Kruithof, Maikel Sneek en diverse freelancers zijn dagelijks actief voor Motor.nl.

Stay tuned

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief en mis nooit het laatste nieuws! Onze nieuwsbrief wordt iedere week op dinsdag (bij veel nieuws) en donderdag verstuurd.


Gerelateerde artikelen