zondag 24 september 2023

Harley-Davidson Pan America: zo wordt-ie

Op het web zijn enkele beelden opgedoken van de Harley-Davidson Pan America in z’n definitieve versie. De foto’s zijn geplukt van een belangrijke Amerikaanse dealer en tonen een model dat zeker klaar is voor de verkoop. De Pan America zal begin 2021 worden uitgeleverd. Over de prijs van de Pan America is nog niets bekend.

De nieuwe Harley-Davidson Pan America is klaar. Dat bevestigen de beelden op de website van de Amerikaanse dealer Farrow. Zo krijgen we wat meer zekerheid over de definitieve details. Ook doet het je beseffen dat de uitleverdatum van de Amerikaanse adventure niet lang meer op zich laat wachten. De foto’s geven ons wat details over het nieuwe TFT-dashboard, de gespaakte wielen en vooral de krachtige vloeistofgekoelde 1250cc V-twin waar we al over gehoord hadden.

Harley-Davidson 338R: de definitieve tekeningen

De vraag blijft: wat is het verschil met het prototype van de Harley-Davidson Pan America dat we op MOTORbeurs Utrecht zagen staan. Met een slag om de arm: weinig tot niets. Harley heeft z’n handen vol om de problemen het hoofd te bieden nu jet bedrijf een andere strategie nastreeft. En ook corona helpt nou niet bepaald mee. Hoe dan ook, de gezaghebbendheid bron – Farrow is een van de belangrijkste Harley-dealers in de Verenigde Staten – belooft veel goeds.

Redactie
Redactie
De redactie van Motor.nl bestaat uit alle redactieleden van MOTO73 en Promotor. Redacteuren Marien Cahuzak, Jan Kruithof, Maikel Sneek en diverse freelancers zijn dagelijks actief voor Motor.nl.

Laatste Artikelen

Gerelateerde artikelen

MIS NIETS MEER
SCHRIJF JE IN VOOR ONZE NIEUWSBRIEF
Krijg als eerste alle nieuwsupdates en exclusieve artikelen direct in je inbox..
INSCHRIJVEN
Probeer het maar, je kunt altijd opzeggen onderaan een mailing.
close-link
KRIJG ALS EERSTE ALLE NIEUWSUPDATES. SCHRIJF JE NU IN VOOR ONZE NIEUWSBRIEF.
INSCHRIJVEN
close-image