Harley-Davidson Pan America: zo wordt-ie

Op het web zijn enkele beelden opgedoken van de Harley-Davidson Pan America in z’n definitieve versie. De foto’s zijn geplukt van een belangrijke Amerikaanse dealer en tonen een model dat zeker klaar is voor de verkoop. De Pan America zal begin 2021 worden uitgeleverd. Over de prijs van de Pan America is nog niets bekend.

De nieuwe Harley-Davidson Pan America is klaar. Dat bevestigen de beelden op de website van de Amerikaanse dealer Farrow. Zo krijgen we wat meer zekerheid over de definitieve details. Ook doet het je beseffen dat de uitleverdatum van de Amerikaanse adventure niet lang meer op zich laat wachten. De foto’s geven ons wat details over het nieuwe TFT-dashboard, de gespaakte wielen en vooral de krachtige vloeistofgekoelde 1250cc V-twin waar we al over gehoord hadden.

Harley-Davidson 338R: de definitieve tekeningen

De vraag blijft: wat is het verschil met het prototype van de Harley-Davidson Pan America dat we op MOTORbeurs Utrecht zagen staan. Met een slag om de arm: weinig tot niets. Harley heeft z’n handen vol om de problemen het hoofd te bieden nu jet bedrijf een andere strategie nastreeft. En ook corona helpt nou niet bepaald mee. Hoe dan ook, de gezaghebbendheid bron – Farrow is een van de belangrijkste Harley-dealers in de Verenigde Staten – belooft veel goeds.

MotorNL Nieuwsbrief

Schrijf je nu in voor onze nieuwsbrief of aanbiedingen en blijf iedere week op de hoogte van al het nieuws, motortests, leuke routes of aanbiedingen.


Hierbij geef ik toestemming om me via email, met de informatie die ik in dit formulier opgegeven heb, nieuwsbrieven te sturen.

Uitschrijven kan op elk moment, onder iedere nieuwsbrief staat onderaan een link om uit te schrijven. We hebben je privacy hoog in het vaandel, onze privacy policy is op de website te lezen. Als je dit formulier instuurt, dan ga je akkoord met de voorwaarden genoemd in de privacy policy.


Over de auteur

De redactie van Motor.nl bestaat uit alle redactieleden van MOTO73 en Promotor. Redacteuren Marien Cahuzak, Jan Kruithof, Nick Enghardt, Maikel Sneek en diverse freelancers zijn dagelijks actief voor Motor.nl.

Misschien vind je dit ook interessant?