woensdag 7 december 2022
premium preview

Dit is een Premium-Preview artikel. Deze kun je op dit moment tijdelijk lezen om kennis te maken met onze betaalde artikelen. Wil je in de toekomst alle Premium artikelen kunnen lezen? Neem dan een abonnement. Dat kan al vanaf €2,50 per maand. Klik hieronder op de button voor de mogelijkheden.

Harley-Davidson Pan America: zo wordt-ie

Op het web zijn enkele beelden opgedoken van de Harley-Davidson Pan America in z’n definitieve versie. De foto’s zijn geplukt van een belangrijke Amerikaanse dealer en tonen een model dat zeker klaar is voor de verkoop. De Pan America zal begin 2021 worden uitgeleverd. Over de prijs van de Pan America is nog niets bekend.

De nieuwe Harley-Davidson Pan America is klaar. Dat bevestigen de beelden op de website van de Amerikaanse dealer Farrow. Zo krijgen we wat meer zekerheid over de definitieve details. Ook doet het je beseffen dat de uitleverdatum van de Amerikaanse adventure niet lang meer op zich laat wachten. De foto’s geven ons wat details over het nieuwe TFT-dashboard, de gespaakte wielen en vooral de krachtige vloeistofgekoelde 1250cc V-twin waar we al over gehoord hadden.

Harley-Davidson 338R: de definitieve tekeningen

De vraag blijft: wat is het verschil met het prototype van de Harley-Davidson Pan America dat we op MOTORbeurs Utrecht zagen staan. Met een slag om de arm: weinig tot niets. Harley heeft z’n handen vol om de problemen het hoofd te bieden nu jet bedrijf een andere strategie nastreeft. En ook corona helpt nou niet bepaald mee. Hoe dan ook, de gezaghebbendheid bron – Farrow is een van de belangrijkste Harley-dealers in de Verenigde Staten – belooft veel goeds.

Redactie
De redactie van Motor.nl bestaat uit alle redactieleden van MOTO73 en Promotor. Redacteuren Marien Cahuzak, Jan Kruithof, Maikel Sneek en diverse freelancers zijn dagelijks actief voor Motor.nl.

Laatste Artikelen

Gerelateerde artikelen