Harley-Davidson vestigt zich midden in Amsterdam

Er komt een lifestyle-shop van Harley-Davidson in het centrum van Amsterdam. Vlakbij het Rembrandtplein zal een winkel komen waar men terecht kan voor merchandising van het beroemde Amerikaanse motormerk, zoals T-shirts, cadeaus, bumperstickers, onderzetters en bekers. De shop wordt gerund door het in Sloterdijk gevestigde H-D Amsterdam, dat onder leiding staat van Simone Bokma. ‘Dat er veel vraag is naar merchandise van Harley-Davidson’, zegt de eigenaresse. ‘Veel Harley-rijders uit andere landen komen bij ons langs om een T-shirt van Harley-Davidson Amsterdam te kopen, maar voor veel toeristen en andere bezoekers van de stad is de locatie buiten de stad moeilijk te vinden.’ In de lifestyle-shop aan de Reguliersbreestraat 41 kan men ook terecht voor huur van een H-D. De winkel is inmiddels al open voor publiek.

Foto: Harley-Davidson Amsterdam

 

MotorNL Nieuwsbrief

Schrijf je nu in voor onze nieuwsbrief of aanbiedingen en blijf iedere week op de hoogte van al het nieuws, motortests, leuke routes of aanbiedingen.


Hierbij geef ik toestemming om me via email, met de informatie die ik in dit formulier opgegeven heb, nieuwsbrieven te sturen.

Uitschrijven kan op elk moment, onder iedere nieuwsbrief staat onderaan een link om uit te schrijven. We hebben je privacy hoog in het vaandel, onze privacy policy is op de website te lezen. Als je dit formulier instuurt, dan ga je akkoord met de voorwaarden genoemd in de privacy policy.


Over de auteur

De redactie van Motor.nl bestaat uit alle redactieleden van MOTO73 en Promotor. Redacteuren Marien Cahuzak, Jan Kruithof, Nick Enghardt, Maikel Sneek en diverse freelancers zijn dagelijks actief voor Motor.nl.

Misschien vind je dit ook interessant?