dinsdag 27 september 2022
premium preview

Dit is een Premium-Preview artikel. Deze kun je op dit moment tijdelijk lezen om kennis te maken met onze betaalde artikelen. Wil je in de toekomst alle Premium artikelen kunnen lezen? Neem dan een abonnement. Dat kan al vanaf €2,50 per maand. Klik hieronder op de button voor de mogelijkheden.

Harley-Davidson vestigt zich midden in Amsterdam

Er komt een lifestyle-shop van Harley-Davidson in het centrum van Amsterdam. Vlakbij het Rembrandtplein zal een winkel komen waar men terecht kan voor merchandising van het beroemde Amerikaanse motormerk, zoals T-shirts, cadeaus, bumperstickers, onderzetters en bekers. De shop wordt gerund door het in Sloterdijk gevestigde H-D Amsterdam, dat onder leiding staat van Simone Bokma. ‘Dat er veel vraag is naar merchandise van Harley-Davidson’, zegt de eigenaresse. ‘Veel Harley-rijders uit andere landen komen bij ons langs om een T-shirt van Harley-Davidson Amsterdam te kopen, maar voor veel toeristen en andere bezoekers van de stad is de locatie buiten de stad moeilijk te vinden.’ In de lifestyle-shop aan de Reguliersbreestraat 41 kan men ook terecht voor huur van een H-D. De winkel is inmiddels al open voor publiek.

Foto: Harley-Davidson Amsterdam

 

Redactie
De redactie van Motor.nl bestaat uit alle redactieleden van MOTO73 en Promotor. Redacteuren Marien Cahuzak, Jan Kruithof, Maikel Sneek en diverse freelancers zijn dagelijks actief voor Motor.nl.

Laatste Artikelen

Gerelateerde artikelen