donderdag 25 april 2024

Harley-Davidson vestigt zich midden in Amsterdam

Er komt een lifestyle-shop van Harley-Davidson in het centrum van Amsterdam. Vlakbij het Rembrandtplein zal een winkel komen waar men terecht kan voor merchandising van het beroemde Amerikaanse motormerk, zoals T-shirts, cadeaus, bumperstickers, onderzetters en bekers. De shop wordt gerund door het in Sloterdijk gevestigde H-D Amsterdam, dat onder leiding staat van Simone Bokma. ‘Dat er veel vraag is naar merchandise van Harley-Davidson’, zegt de eigenaresse. ‘Veel Harley-rijders uit andere landen komen bij ons langs om een T-shirt van Harley-Davidson Amsterdam te kopen, maar voor veel toeristen en andere bezoekers van de stad is de locatie buiten de stad moeilijk te vinden.’ In de lifestyle-shop aan de Reguliersbreestraat 41 kan men ook terecht voor huur van een H-D. De winkel is inmiddels al open voor publiek.

Foto: Harley-Davidson Amsterdam

 

Redactie
Redactie
De redactie van Motor.nl bestaat uit alle redactieleden van MOTO73 en Promotor. Redacteuren Marien Cahuzak, Jan Kruithof, Maikel Sneek en diverse freelancers zijn dagelijks actief voor Motor.nl.

Stay tuned

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief en mis nooit het laatste nieuws! Onze nieuwsbrief wordt iedere week op dinsdag (bij veel nieuws) en donderdag verstuurd.


Gerelateerde artikelen