dinsdag 23 juli 2024

Dumpert op bezoek bij Itchy Boots

Noraly Schoenmaker, beter bekend als Itchy Boots én oud-columnist voor Motor.NL, is een inspirerende vrouw die haar passie voor motorrijden en reizen combineert om de wereld te ontdekken. Met haar YouTube-kanaal, dat inmiddels meer dan 2,3 miljoen abonnees telt, neemt ze haar volgers mee op haar ongelooflijke avonturen.

Een reis vol uitdagingen

Noraly’s meest recente reis bracht haar naar het prachtige continent Afrika. Helaas werd haar avontuur abrupt afgebroken na een valpartij in Tanzania, waarbij ze haar sleutelbeen brak. Ondanks deze tegenslag blijft Noraly positief en vastberaden om haar reis in de toekomst voort te zetten.

‘Hoe goed je ook voorbereid dénkt te zijn, het loopt altijd anders’ – Itchy Boots

In Nederland voor boekpresentatie

Momenteel is Noraly even terug in Nederland vanwege de presentatie van haar nieuwe boek ‘Keerpunt’. Dumpert, een populaire Nederlandse website, ging bij haar langs om meer te weten te komen over haar ervaringen en het schrijfproces van het boek.

Een Inspiratie voor velen

Ben je benieuwd naar Noraly’s avonturen en wil je meer weten over haar reizen? Volg haar dan op haar YouTube-kanaal Itchy Boots. Laat je inspireren door haar verhalen en ontdek hoe ook jij je dromen kunt najagen.

Bekijk hier de video die Dumpert opnam met Itchy Boots:

Beeld: still Dumpert

Redactie
Redactie
De redactie van Motor.nl bestaat uit alle redactieleden van MOTO73 en Promotor. Redacteuren Marien Cahuzak, Jan Kruithof, Maikel Sneek en diverse freelancers zijn dagelijks actief voor Motor.nl.

Stay tuned

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief en mis nooit het laatste nieuws! Onze nieuwsbrief wordt iedere week op dinsdag (bij veel nieuws) en donderdag verstuurd.


Gerelateerde artikelen