vrijdag 9 december 2022
premium preview

Dit is een Premium-Preview artikel. Deze kun je op dit moment tijdelijk lezen om kennis te maken met onze betaalde artikelen. Wil je in de toekomst alle Premium artikelen kunnen lezen? Neem dan een abonnement. Dat kan al vanaf €2,50 per maand. Klik hieronder op de button voor de mogelijkheden.

Harley-Davidson zomercollectie

De echt warme dagen komen er weer aan. Lekker als je van het strand houdt, minder als je liever met de motor op pad gaat. Zeker als de temperatuur boven de dertig graden komt, is het soms ‘matig op de brommert’. Harley-Davidson heeft dat begrepen en komt daarom met de, zoals het officieel zeer luxe heet, Summer MotorClothes Collectie.

De collectie is volgens Harley geïnspireerd op het circuit al valt dat volgens ons wel mee. Om de seizoensverandering voor te zijn, is er specifieke aandacht gegeven aan comfort en ventilatie. Overigens, zonder af te doen aan veiligheid. Producten uit de zomercollectie zijn vanaf nu verkrijgbaar bij de dealers.

Meer informatie staat op www.harley-davidson.eu/motorclothes.
 

Redactie
De redactie van Motor.nl bestaat uit alle redactieleden van MOTO73 en Promotor. Redacteuren Marien Cahuzak, Jan Kruithof, Maikel Sneek en diverse freelancers zijn dagelijks actief voor Motor.nl.

Laatste Artikelen

Gerelateerde artikelen