Harley-Davidson zomercollectie

De echt warme dagen komen er weer aan. Lekker als je van het strand houdt, minder als je liever met de motor op pad gaat. Zeker als de temperatuur boven de dertig graden komt, is het soms ‘matig op de brommert’. Harley-Davidson heeft dat begrepen en komt daarom met de, zoals het officieel zeer luxe heet, Summer MotorClothes Collectie.

De collectie is volgens Harley geïnspireerd op het circuit al valt dat volgens ons wel mee. Om de seizoensverandering voor te zijn, is er specifieke aandacht gegeven aan comfort en ventilatie. Overigens, zonder af te doen aan veiligheid. Producten uit de zomercollectie zijn vanaf nu verkrijgbaar bij de dealers.

Meer informatie staat op www.harley-davidson.eu/motorclothes.
 

MotorNL Nieuwsbrief

Schrijf je nu in voor onze nieuwsbrief of aanbiedingen en blijf iedere week op de hoogte van al het nieuws, motortests, leuke routes of aanbiedingen.


Hierbij geef ik toestemming om me via email, met de informatie die ik in dit formulier opgegeven heb, nieuwsbrieven te sturen.

Uitschrijven kan op elk moment, onder iedere nieuwsbrief staat onderaan een link om uit te schrijven. We hebben je privacy hoog in het vaandel, onze privacy policy is op de website te lezen. Als je dit formulier instuurt, dan ga je akkoord met de voorwaarden genoemd in de privacy policy.


Over de auteur

De redactie van Motor.nl bestaat uit alle redactieleden van MOTO73 en Promotor. Redacteuren Marien Cahuzak, Jan Kruithof, Nick Enghardt, Maikel Sneek en diverse freelancers zijn dagelijks actief voor Motor.nl.

Misschien vind je dit ook interessant?