dinsdag 23 april 2024

Harley: ja. Embleem: nee

Het bekende ‘Harley and European Bike Festival’ in Apeldoorn mag doorgaan maar dan wel tegen bepaalde voorwaarden.

Het is publiek geheim dat door het gerommel in motor(club)land gemeenten in Nederland bepaald niet staan te popelen om vergunningen te verlenen aan motor gerelateerde festivals. Zeker niet als er Harley’s in het spel zijn.

Ook in Apeldoorn was er twijfel maar door de omvang van het festival vond de gemeente het te ver gaan om het in z’n geheel te verbieden. De Harley-dag in Apeldoorn staat bekend als een van de grootste motorhappenings in het land met circa 15.000 bezoekers.

Het festival zal zich dit jaar afspelen binnen een gecontroleerd deel van de binnenstad, inclusief dranghekken. Ook is het voor members van de zo veelbesproken ‘clubs’ verboden om hun clubinsignes te dragen. Doen ze dat wel wordt ze de toegang ontzegt. De toegang is verder trouwens gratis. Het Harley and European Bike Festival is op 9 juni.

Redactie
Redactie
De redactie van Motor.nl bestaat uit alle redactieleden van MOTO73 en Promotor. Redacteuren Marien Cahuzak, Jan Kruithof, Maikel Sneek en diverse freelancers zijn dagelijks actief voor Motor.nl.

Stay tuned

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief en mis nooit het laatste nieuws! Onze nieuwsbrief wordt iedere week op dinsdag (bij veel nieuws) en donderdag verstuurd.


Gerelateerde artikelen