zondag 25 februari 2024

Harley’s LiveWire Del Mar in minder dan 18 minuten uitverkocht

Toen LiveWire, het elektrische merk van Harley-Davidson, het tweede sprankelende geesteskind aan de massa voorstelde, wisten we niet zeker hoe het zou gaan. Zeker, met een kleinere bouw en een leunend op een jonger publiek en iets dunnere portemonnees, kon het met de S2 Del Mar alle kanten op. Maar dit recente nieuws deed ons toch wel achter de oren krabben. De elektrische motorfiets wint meer de harten van motorrijders.

LiveWire presenteert S2 Del Mar LE

De nieuwe LiveWire S2 Del Mar LE (Launch Edition), een productie van 100 stuks was uitverkocht in minder dan 18 minuten. De Del Mar is geïnspireerd op de Harley’s die ooit de Flat Track-circuits domineerden. Het verleden geeft de elektrische motorfiets toch een nieuw gezicht en is daarmee klaar voor een nieuw tijdperk.

De S2 Del Mar is ontworpen bij LiveWire Labs in Mountain View, Californië, in de buurt van Silicon Valley-bedrijven als Apple, Google en Meta. De motorfiets is gebouwd rond een nieuw, schaalbaar ‘ARROW’-platform dat gebruik maakt van een eigen batterij, motor, oplaad- en controlesystemen.

Met specificaties als 80 pk (0-100 mph in 3,5s) en een actieradius van 160 stadskilometers, kan deze LiveWire beslist voor de dag komen.

Redactie
Redactie
De redactie van Motor.nl bestaat uit alle redactieleden van MOTO73 en Promotor. Redacteuren Marien Cahuzak, Jan Kruithof, Maikel Sneek en diverse freelancers zijn dagelijks actief voor Motor.nl.

Stay tuned

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief en mis nooit het laatste nieuws! Onze nieuwsbrief wordt iedere week op dinsdag (bij veel nieuws) en donderdag verstuurd.


Gerelateerde artikelen