Hebbes: Aprilia RS 660 op de weg

De langverwachte Aprilia RS 660 ziet eruit alsof hij bijna in productie gaat. Dat zou je kunnen afleiden uit de foto die van een testmotor werd gemaakt.

De spyshot biedt niet veel nieuwe informatie. Dat komt ook omdat Aprilia altijd vrij open is geweest over z’n middenklasse sportmotor. Wat we nog niet wisten is dat de RS 660 ruimte biedt voor een duopassagier. De motor op de foto heeft een duozadel en voetsteunen. Op zich geen verrassing, maar wel goed om te weten.

Onze test van de Aprilia RS 660

Als je goed kijkt, zijn er nog een paar subtiele verschillen tussen de testmotor en de RS 660 die op de grote motorshows te zien was. Het achterlicht lijkt licht aangepast achterlicht, er is een andere achterschokbreker gemonteerd en een andere uitlaat.

Het lijkt erop dat Aprilia klaar is om van start te gaan. Dat betekent dat we waarschijnlijk tegen het einde van dit jaar de voltooide productieversie op de grote motorshows zullen zien. IJs en weder dienende… Hoe dan ook, de kans is groot dat de Aprilia RS 660 volgend jaar te koop is.

MotorNL Nieuwsbrief

Schrijf je nu in voor onze nieuwsbrief of aanbiedingen en blijf iedere week op de hoogte van al het nieuws, motortests, leuke routes of aanbiedingen.


Hierbij geef ik toestemming om me via email, met de informatie die ik in dit formulier opgegeven heb, nieuwsbrieven te sturen.

Uitschrijven kan op elk moment, onder iedere nieuwsbrief staat onderaan een link om uit te schrijven. We hebben je privacy hoog in het vaandel, onze privacy policy is op de website te lezen. Als je dit formulier instuurt, dan ga je akkoord met de voorwaarden genoemd in de privacy policy.


Over de auteur

De redactie van Motor.nl bestaat uit alle redactieleden van MOTO73 en Promotor. Redacteuren Marien Cahuzak, Jan Kruithof, Nick Enghardt, Maikel Sneek en diverse freelancers zijn dagelijks actief voor Motor.nl.

Misschien vind je dit ook interessant?