zaterdag 15 juni 2024

Hebbes: Aprilia RS 660 op de weg

De langverwachte Aprilia RS 660 ziet eruit alsof hij bijna in productie gaat. Dat zou je kunnen afleiden uit de foto die van een testmotor werd gemaakt.

De spyshot biedt niet veel nieuwe informatie. Dat komt ook omdat Aprilia altijd vrij open is geweest over z’n middenklasse sportmotor. Wat we nog niet wisten is dat de RS 660 ruimte biedt voor een duopassagier. De motor op de foto heeft een duozadel en voetsteunen. Op zich geen verrassing, maar wel goed om te weten.

Onze test van de Aprilia RS 660

Als je goed kijkt, zijn er nog een paar subtiele verschillen tussen de testmotor en de RS 660 die op de grote motorshows te zien was. Het achterlicht lijkt licht aangepast achterlicht, er is een andere achterschokbreker gemonteerd en een andere uitlaat.

Het lijkt erop dat Aprilia klaar is om van start te gaan. Dat betekent dat we waarschijnlijk tegen het einde van dit jaar de voltooide productieversie op de grote motorshows zullen zien. IJs en weder dienende… Hoe dan ook, de kans is groot dat de Aprilia RS 660 volgend jaar te koop is.

Redactie
Redactie
De redactie van Motor.nl bestaat uit alle redactieleden van MOTO73 en Promotor. Redacteuren Marien Cahuzak, Jan Kruithof, Maikel Sneek en diverse freelancers zijn dagelijks actief voor Motor.nl.

Stay tuned

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief en mis nooit het laatste nieuws! Onze nieuwsbrief wordt iedere week op dinsdag (bij veel nieuws) en donderdag verstuurd.


Gerelateerde artikelen