Held gezocht!

Wie af en toe de Rijksweg A2 pakt, weet dat Utrecht hoe je het ook wendt of keert een knelpunt is. Als een auto dan stilvalt op de al smalle parallelbaan is de ellende compleet. Het overkwam een Fiat 500-bestuurder. Hij of zij kon nergens heen tot een motorrijder tot de redding kwam. 

Bij Oracle in The Wall aan de A2 – vanaf Amsterdam net voor de Leidsche Rijntunnel – zagen dit schouwspel gebeuren. Sales Executive Arjen Wiersma plaatste het onderstaande op LinkedIn.

Dit gebeurde vandaag (27 juni 2017, red.) op de A2-parallelbaan. Een Fiat 500 kwam stil te staan. Alle auto’s cirkelden erom heen. Zelfs over de vluchtstrook. Allemaal geïrriteerd. Tot deze motorrijder aankwam. Hij parkeerde zijn motor veilig. Liep er naar toe. Hij ging duwen. Wat een top-actie. Vanuit ons Oracle-kantoor zagen we dit zo rond 17.30 uur gebeuren. Ik weet niet wie je bent, maar jij verdient vandaag een staande ovatie. Waren we allemaal maar een beetje meer hulpvaardig. TOP.

ps: wij zoeken nog hard mensen zoals jij

De hamvraag
En dan nu de vraag die Arjen, wij op de redactie en iedereen zich stelt; motorrijdende barmhartige Samaritaan, wie ben je? Maak jezelf alsjeblieft bekend bij ons en bij de wereld! Dan maken een wij een heel diepe buiging voor je, je krijgt je welverdiende staande ovatie en we komen graag met je in contact via redactie@moto73.nl.

Foto: Arjen Wiersma

MotorNL Nieuwsbrief

Schrijf je nu in voor onze nieuwsbrief of aanbiedingen en blijf iedere week op de hoogte van al het nieuws, motortests, leuke routes of aanbiedingen.


Hierbij geef ik toestemming om me via email, met de informatie die ik in dit formulier opgegeven heb, nieuwsbrieven te sturen.

Uitschrijven kan op elk moment, onder iedere nieuwsbrief staat onderaan een link om uit te schrijven. We hebben je privacy hoog in het vaandel, onze privacy policy is op de website te lezen. Als je dit formulier instuurt, dan ga je akkoord met de voorwaarden genoemd in de privacy policy.


Over de auteur

De redactie van Motor.nl bestaat uit alle redactieleden van MOTO73, Promotor en Classic & Retro. Redacteuren Ad van de Wiel, Jan Kruithof, Eddie de Vries, Nick Enghardt, Maikel Sneek en diverse freelancers zijn dagelijks actief voor Motor.nl.