EICMA 2015: Helemaal VanVan nu

Foto: Suzuki

Groot nieuws voor de kleinste Suzuki. De VanVan gaat van 125cc naar 200! De luchtgekoelde viertakt ééncilinder krijgt zo waarschijnlijk een redelijke boost qua vermogen, precieze gegevens daarover zijn nog niet bekend. Verder blijft de tweewieler eigenlijk ongewijzigd.  De VanVan is nu verkrijgbaar in blauw, grijs en zwart en heeft een klein tasje achterop voor minimale bagage. 

MotorNL Nieuwsbrief

Schrijf je nu in voor onze nieuwsbrief of aanbiedingen en blijf iedere week op de hoogte van al het nieuws, motortests, leuke routes of aanbiedingen.


Hierbij geef ik toestemming om me via email, met de informatie die ik in dit formulier opgegeven heb, nieuwsbrieven te sturen.

Uitschrijven kan op elk moment, onder iedere nieuwsbrief staat onderaan een link om uit te schrijven. We hebben je privacy hoog in het vaandel, onze privacy policy is op de website te lezen. Als je dit formulier instuurt, dan ga je akkoord met de voorwaarden genoemd in de privacy policy.


Over de auteur

De redactie van Motor.nl bestaat uit alle redactieleden van MOTO73 en Promotor. Redacteuren Marien Cahuzak, Jan Kruithof, Nick Enghardt, Maikel Sneek en diverse freelancers zijn dagelijks actief voor Motor.nl.