Herinnering aan circuits van de vroegere NMB?

Het blad MOTOR Magazine is op zoek, en wel naar mensen die een mooie anekdote te vertellen hebben over circuits van de vroegere NMB. Voor de rubriek ‘Circuitpraat’ horen wij graag de andere zijde, dus ditmaal staan niet de coureurs in het spotlicht. Daarom komen we graag in contact met onder meer toeschouwers, de ronde-miss, de lokale sponsor, vlaggenist, EHBO’er of tijdwaarnemer.

Heb jij een mooie anekdote over een specifiek NMB-circuit en zou je die willen delen met de lezers van MOTOR Magazine? Zo ja, stuur svp een mail met een korte beschrijving van jouw verhaal naar jarno@shotupproductions.com en wellicht dat je uiteindelijk in de rubriek terecht komt.

Foto: Archief Mari van Kasteren

 

MotorNL Nieuwsbrief

Schrijf je nu in voor onze nieuwsbrief of aanbiedingen en blijf iedere week op de hoogte van al het nieuws, motortests, leuke routes of aanbiedingen.


Hierbij geef ik toestemming om me via email, met de informatie die ik in dit formulier opgegeven heb, nieuwsbrieven te sturen.

Uitschrijven kan op elk moment, onder iedere nieuwsbrief staat onderaan een link om uit te schrijven. We hebben je privacy hoog in het vaandel, onze privacy policy is op de website te lezen. Als je dit formulier instuurt, dan ga je akkoord met de voorwaarden genoemd in de privacy policy.


Over de auteur

De redactie van Motor.nl bestaat uit alle redactieleden van MOTO73, Promotor en Classic & Retro. Redacteuren Ad van de Wiel, Jan Kruithof, Eddie de Vries, Nick Enghardt, Maikel Sneek en diverse freelancers zijn dagelijks actief voor Motor.nl.