Het Guzzi-trio is compleet

We hebben er al kennis mee gemaakt, maar speciaal voor haar negentigste verjaardag heeft Moto Guzzi de V7 reeks nog eens onder handen genomen. Hoewel de motoren synoniem zijn voor retro, zijn het onderhuids gewoon moderne krachtbronnen. En nog met een primeur ook; de kleine twin van de V7 is het eerste blok met één enkele gasfabriek dat via een gesplitst spruitstuk beide cilinders van brandstof voorziet.

Dit moet beter werken en vooral mooier lopen, waarbij twee aparte lambdasonders controleren of dit ook daadwerkelijk gebeurt. Behalve een homogener mengsel moet de motor ook weer net een tikje krachtiger. Wat heet… tien procent sterker ten opzichte van het vorige blok.

De V7 is verkrijgbaar in drie uitvoeringen, de classic, special en racer. En waar de racer vooral de king of bling is en de special meer gewoon erg chique is, is de standaarduitvoering met zijn gietwielen en matzwarte onderdelen haast een moderne kant en klare ratbike. Wauw!

Mautic Tags

MotorNL Nieuwsbrief

Schrijf je nu in voor onze nieuwsbrief of aanbiedingen en blijf iedere week op de hoogte van al het nieuws, motortests, leuke routes of aanbiedingen.


Hierbij geef ik toestemming om me via email, met de informatie die ik in dit formulier opgegeven heb, nieuwsbrieven te sturen.

Uitschrijven kan op elk moment, onder iedere nieuwsbrief staat onderaan een link om uit te schrijven. We hebben je privacy hoog in het vaandel, onze privacy policy is op de website te lezen. Als je dit formulier instuurt, dan ga je akkoord met de voorwaarden genoemd in de privacy policy.


Over de auteur

De redactie van Motor.nl bestaat uit alle redactieleden van MOTO73 en Promotor. Redacteuren Marien Cahuzak, Jan Kruithof, Nick Enghardt, Maikel Sneek en diverse freelancers zijn dagelijks actief voor Motor.nl.

Misschien vind je dit ook interessant?