maandag 5 december 2022
premium preview

Dit is een Premium-Preview artikel. Deze kun je op dit moment tijdelijk lezen om kennis te maken met onze betaalde artikelen. Wil je in de toekomst alle Premium artikelen kunnen lezen? Neem dan een abonnement. Dat kan al vanaf €2,50 per maand. Klik hieronder op de button voor de mogelijkheden.

Nieuwe KTM Duke 690

Na alweer een jaar of drie geleden kennis gemaakt te hebben met de derde generatie Duke ééncilinders is het nu tijd voor generatie vier en KTM had er ook alle reden toe. De prototypes hebben al een poos hun opwachting gemaakt op beurzen en dit jaar hebben we ook al kennis mogen maken met de 125cc Duke die qua uiterlijk warm ontvangen werd, alleen ‘was 125cc wel wat weinig’.

Vrees niet, KTM biedt ons de nieuwe Duke 690. Dit is een kruising tussen de prestaties van de bekende ééncilinder en de looks van het kleine opdondertje. Het resultaat zie je hier. Enige wat KTM er over kwijt wil is ‘more power’ en ‘brand new ABS’. Voor onze nachtrust is dat genoeg.

Redactie
De redactie van Motor.nl bestaat uit alle redactieleden van MOTO73 en Promotor. Redacteuren Marien Cahuzak, Jan Kruithof, Maikel Sneek en diverse freelancers zijn dagelijks actief voor Motor.nl.

Laatste Artikelen

Gerelateerde artikelen