Nieuwe KTM Duke 690

Na alweer een jaar of drie geleden kennis gemaakt te hebben met de derde generatie Duke ééncilinders is het nu tijd voor generatie vier en KTM had er ook alle reden toe. De prototypes hebben al een poos hun opwachting gemaakt op beurzen en dit jaar hebben we ook al kennis mogen maken met de 125cc Duke die qua uiterlijk warm ontvangen werd, alleen ‘was 125cc wel wat weinig’.

Vrees niet, KTM biedt ons de nieuwe Duke 690. Dit is een kruising tussen de prestaties van de bekende ééncilinder en de looks van het kleine opdondertje. Het resultaat zie je hier. Enige wat KTM er over kwijt wil is ‘more power’ en ‘brand new ABS’. Voor onze nachtrust is dat genoeg.

Mautic Tags

MotorNL Nieuwsbrief

Schrijf je nu in voor onze nieuwsbrief of aanbiedingen en blijf iedere week op de hoogte van al het nieuws, motortests, leuke routes of aanbiedingen.


Hierbij geef ik toestemming om me via email, met de informatie die ik in dit formulier opgegeven heb, nieuwsbrieven te sturen.

Uitschrijven kan op elk moment, onder iedere nieuwsbrief staat onderaan een link om uit te schrijven. We hebben je privacy hoog in het vaandel, onze privacy policy is op de website te lezen. Als je dit formulier instuurt, dan ga je akkoord met de voorwaarden genoemd in de privacy policy.


Over de auteur

De redactie van Motor.nl bestaat uit alle redactieleden van MOTO73 en Promotor. Redacteuren Marien Cahuzak, Jan Kruithof, Nick Enghardt, Maikel Sneek en diverse freelancers zijn dagelijks actief voor Motor.nl.

Misschien vind je dit ook interessant?